I morgen tager FC Fredericia til Køge, hvor HB Køge venter i 2. runde af NordicBet Ligaen.
Både HB Køge og FC Fredericia måtte se sig besejret i den første kamp, så begge hold håber på at tage sejren, så de kan få point på kontoen.

HB Køge har over sommerferien forstærket sig med flere profiler fra NordicBet Ligaen. HB Køge har blandt andet hentet Tobias Christensen i Næstved, Mark Gundelach i Roskilde, Stephan Petersen i Silkeborg og så har de forlænget deres aftale med den tidligere FCK-spiller, Martin Vingaard.

”HB Køge er på papiret et rigtig godt hold, som desværre for dem ikke fik en pointmæssig god start på den nye sæson, hvilket vi heller ikke gjorde. Derfor forventer vi at det bliver en rigtig tæt kamp om at få point på kontoen. Vi har stor respekt for HB Køge som hold og som individualister, så vi forventer at det bliver et hundeslagsmål om at tage sejren”, siger cheftræner i FC Fredericia, Jonas Dal.

HB Køge fik i vinters bygget nyt stadion. Vi var med til at indvie deres nye stadion tilbage i marts, hvor det blev til 3-3, på en reducering af Mads Eriksen dybt inde i dommerens overtid.
Vi får fornøjelsen af at være de første i denne sæson som gæster HB Køge og deres kunstgræsbane. Det er kun Fremad Amager og HB Køge som benytter sig af kunstgræsbaner i NordicBet Ligaen.

”Det passer os rigtig fint at spille på kunstgræs, da vi dermed ved hvordan bolden opfører sig. Det gør sig dog gældende for langt de fleste baner på denne årstid. Hvis det stod til mig, så ville jeg gerne have haft HB Køge senere på året eller først i det nye år, hvor banerne er knap så gode, fordi så havde vi haft en rigtig god bane at spille på. Vi har forberedt os til denne kamp ved at træne et par gange i KFUM Parken, da de har en kunstgræsbane som minder om den vi skal spille på i HB Køge”, siger Jonas Dal.

Sidste weekend tabte vi desværre 1-2 til Vendsyssel FF. Det var en kamp med godt spil og en føring, som normalt er nok til at vinde fodboldkampe. Derudover skal der også en portion held til, hvilket vi ikke havde på vores side.

”Når det er på denne måde, så skal der også held i sprøjten for at vinde fodboldkampe. Vi gjorde hvad der skulle til i forhold til at komme foran, score mål og stå godt defensivt. Vendsyssel har dog nogle gode individualister som slog til da det gjaldt og så må vi indrømme, at vi ikke så særlig heldig ud i nogle individuelle situationer. Alt i alt var vi tilfreds med kampen, bare ikke resultatet”, slutter Jonas Dal.

Se optakt med Jonas Dal her:
https://www.youtube.com/watch?v=1793xwIGmp8