Efter gårsdagens sejr mod Silkeborg If tog vi en snak med Mathias Gertsen. Midtbanespilleren var tilfreds med holdets præstation og ser tilbage på de to gange 30 minutter som brugbare og lærerige til kommende kampe. Holdet fra FC Fredericia omstillede sig og stod mere kompakt, end hvad vi ellers plejer:
”Det var to forskellige halvlege. Men det havde vi sådan set også regnet med. Vi møder et rigtigt dygtigt hold i Silkeborg. Vi ved, at de er stærke i deres pasningsspil. Det var en god kamp, hvor vi prøvet noget andet, end det vi er vant til.”, udtaler Mathias.

Allerede i morgen går det løs for holdet, hvor der venter endnu en træningskamp. Her er modstanderen bundholdet fra 1.division, Kolding IF. Midtbaneprofilen ser frem til opgøret, hvor der skal bygges flere lag i Fredericias spil:
”Det er et kunststykke i fodbold at kommunikere ud, at lige nu er det sådan her, vi gør. Og så gør vi noget andet i det næste stykke tid. Det er det, vi skal arbejde på, synes jeg”, uddyber han med et blik på torsdagens kamp mod Kolding IF.

Generelt har G været glad for opstarten, hvor han glæder sig over de mange træningspas, mens han ser endnu mere frem til at igangsætte forårssæsonen.

Se hele interviewet her