I sidste weekend fik FC Fredericia stoppet deres opadgående formkurve, da Silkeborg IF kom på besøg og vandt opgøret 1-0. Dog får mandskabet muligheden for at rejse igen, når dørene bliver slået op for HB Køge. Vi snakkede før kampen med midtbanespilleren, Mathias Gertsen, som funderer over de seneste opgaver.

”Jeg synes ikke, at vi skulle rejse os synderligt (efter Silkeborg-kampen). Vi taber 1-0, og det er aldrig sjovt, men vi møder et hold, der måske endda i aften kan sikre sig at rykke op. Så vi har ikke som sådan brugt ugen på at rejse os, men vi har taget de positive ting med fra opgøret.”, udtaler han.

Herudover kaster han et blik på den kommende opgave, og her er det et sjællandsk hold, som fredericianerne senest slog for to uger siden. ’G’ tror på, at kampbilledet bliver lidt det samme, når holdene skal duellere igen.

”Vi kan sikre en top fem ved at vinde over Køge, så jeg håber på, at kampbilledet bliver det samme (som seneste opgør), hvor vi spillede en rigtig god kamp derover. Det er selvfølgelig anderledes, når det er på kunst, men jeg håber på, at vi kan gøre de samme ting.”, uddyber Gertsen.

I slutningen af interviewet kommer han på, hvilke mål, som holdet har sat sig for i de resterende kampe i slutspillet. Der er nemlig fem kampe igen, før holdet går på sommerferie. Her mener han, at det er vigtigt, at holdet slutter godt af og sætter et godt punktum. Dét kan du se nærmere om i det fulde interview lige her: