Ultimo 2021 søgte FC Fredericia Fonden for Fynske Bank om et bidrag til at forbedre omgivelserne og miljøet på byens fodboldstadion, Monjasa Park, til gavn for nuværende samt fremtidige brugere. Det kan være spillerne i FC Fredericia, men også når Monjasa Park skal benyttes af andre som f.eks. FC Ungdom, CSR-projektet ”Fra Bænken til Banen” eller andre, så er omgivelserne og miljøet i top.

FC Fredericia har siden opførelsen af Monjasa Park i 2006 spillet alle sine kampe på Monjasa Park. Indendørsfaciliteterne i kælderen på Monjasa Park var desværre ikke længere tidssvarende og der trængte til at blive moderniseret med blandt andet nye møbler, borde, stole, TV og selvfølgelig malet.

Men det som stod øverst på ønskesedlen, var omklædningsfaciliteterne, da det lignede noget som var taget ud af en slidt gymnastiksal på den lokale landsbyskole. Bænkene i omklædningen var ustabile og slidte, der var ikke plads til alle og det trængte i den grad til en stor hånd.

”Siden vi bruger Monjasa Park så meget som vi gør, så ønskede vi nogle bedre omgivelser for vores spillere, men også for andre brugere, som skal komme alle til gode i forbindelse med f.eks. kamp eller træning. Vi ønskede at skabe et miljø og nogle omgivelser for brugerne, som gør at de føler sig værdsat og forkælet, som i sidste ende gerne skal ende i et par procenter ekstra til kamp eller træning.” Siger Christian Johansen, salgsansvarlig hos FC Fredericia.

Takket være Fonden for Fynske Bank, så har FC Fredericia kunne give omklædningen på Monjasa Park en ordentlig tur, så det nu syner af og føles som et ”rigtigt” omklædningsrum, som man kender det fra de større stadions.

”FC Fredericia er en af byens stoltheder og det er med stor fornøjelse, at vi bakker op om klubben, samt dens øvrige projekter. Det er dog i sidste ende vores kunder som fortjener den største tak – uden dem var det ikke muligt for Fonden for Fynske Bank at give tilbage til det lokale foreningsliv.” siger Filialdirektør Dennis Storgaard.

Fakta om Fonden for Fynske Bank

  • Fonden ejer 45 % af Fynske Bank A/S
  • Alene sidste år donerede Fonden 15 mio. kr. til lokale tiltag og initiativer i Fynske Bank lokale markedsområde

Udover Fonden for Fynske Bank, så har blandt andet Føtex og Sparsø Gruppen også bidraget til ”klublokalet” i kælderen med TV og møbler.