I vinterpausen i sæsonen 2017/18 indgik FC Fredericia en aftale med Erik Nissen, som kom til efter et kort ophold i Kolding IF.

Den dengang 20-årige forsvarsspiller blev hurtigt integreret i truppen, og han husker tilbage på starten i FC Fredericia som en meget lærerig tid, hvor han allerede i den første tid fik nogle store kampe i benene.

Jeg husker først og fremmest tilbage til de store kampe jeg fik lov at spille i det første halve år inden min skade. Jeg husker tydeligt pokal-semifinalen mod Silkeborg, hvor vi desværre tabte 0-1. Det var stort for mig, i min kun anden kamp for klubben. Jeg husker også en kamp på Vejle stadion, foran 10.000 mennesker. Det var nogle store kampe for en ung spiller der et halvt år forinden havde spillet 2. division, husker Erik Nissen

Erik Nissen havde i tiden forinden sit skifte til FC Fredericia tørnet ud for Kolding IF og SønderjyskE’s U19 mandskab. Skiftet til FC Fredericia var da også et stort skridt op for Erik Nissen.

Jeg lærte meget af de kampe i det første halve år, og jeg var meget klar til at klø på i den efterfølgende sæson. Det så egentlig også rigtig godt ud for mig, lige indtil jeg brækkede benet en uge inden første turneringskampe i 2018/19 sæsonen, siger han.

Kort efter ankomsten til FC Fredericia, blev Erik Nissen ramt af en slem skade, hvor han brækkede benet og derfor sad ude i lang tid – en hård, men igen lærerig oplevelse for midtstopperen.

Det gav mig meget mere blod på tanden i forhold til at give den gas med fodbold. Jeg kunne mærke et stort savn til fodbolden imens jeg sad ude med en skade. Jeg kom heldigvis også godt tilbage fra skaden, hvor jeg kom på banen med det samme umiddelbart efter mit skadesforløb, siger han.

Fire år senere, og Erik Nissen har i den netop afsluttede sæson spillet sin kamp nr. 100 i den røde trøje, da man i 21. spillerunde gæstede Hobro.

Jeg er meget stolt af at have spillet 100 kampe. Jeg har haft nogle rigtig gode år i FC Fredericia indtil videre, hvor både jeg selv men også klubben har udviklet sig på forskellige parametre. Det har været nogle lærerige år for mig, og jeg sætter selvfølgelig stor pris på at have været en del af det hele indtil videre, siger Erik Nissen.

Erik Nissen har fortsat ét år tilbage af sin kontrakt i FC Fredericia. Hvad fremtiden bringer for den unge midtstopper er dog stadig hen i det uvisse.

Det er selvfølgelig altid svært at svare på hvordan fremtiden ser ud, da det kan gå rigtig hurtigt i fodboldverdenen. Jeg tager det stille og roligt. Jeg er fortsat glad for min hverdag her i Fredericia, og håber at vi kan bygge på i de kommende år, afslutter Erik Nissen.

I løbet sine fire år i FC Fredericia, har Erik Nissen nu spillet 109 kampe og scoret 6 mål.