Efter vinterens transfervindue smækkede i, formåede FC Fredericia at overraske med endnu en signing, da man fik Peter Makrillos’ underskrift på en kontrakt gældende sæsonen ud. Han blev hentet på en fri transfer, efter et ophold i Slavia Sofia i den bedste bulgarske liga.

Peter Makrillos er en ægte midtbanemand. Han kan spille både i den defensive ende men så sandelig også i den offensive ende, hvor han dog også ser sig selv være mest effektiv. Om sin spillestil siger hovedpersonen selv:

“Jeg er en kreativ spiller – jeg foretrækker at have bolden og kontrollere spillet, så jeg kan skabe en masse chancer for holdet. Jeg kan selvfølgelig også godt lide at score mål. Generelt er jeg meget offensivt indstillet.”

Peter Makrillos har da også klare forventninger til sit ophold her i FC Fredericia.

“Min største forventing til mit ophold her i FC Fredericia er selvfølgelig at rykke op med holdet – generelt hjælpe så meget jeg kan. Netop derfor valgte jeg også Fredericia, fordi vi ligger godt til i tabellen, og jeg føler at jeg har meget at bidrage med. Jeg ser det som en udfordring, at kæmpe om oprykning.” tilføjer Makrillos.

Hvorfor sådan en berejst herre som Peter Makrillos lige præcis valgte Danmark, er der også en særlig grund til.

“Min plan er at blive her i Danmark på lang sigt. Min kone er gravid, og det er vigtigt for os at finde et sted som er familievenligt.” tilføjer han.

Udover det familiemæssige aspekt, er der også klar plan med det fodboldmæssige.

“Mit mål er at spille på højeste niveau her i Danmark – og hvis jeg kan komme til det med FC Fredericia ville det være fantastisk.” afslutter Makrillos.

Klubhistorik:

Peter Makrillos er en godt berejst spiller. Som ung tilbragte han ca. 9 måneder på det, mange nok vil kalde verdens fornemste fodboldakademi – nemlig La Masia i Barcelona. Efter sit ophold i Barcelona, røg Makrillos videre til Stoke City’s ungdomshold. Her tilbragte han 6 år, i en tid hvor Stoke City’s førstehold viste sig frem i den bedste engelske række, Premier League. Efter 6 år i England, drog Makrillos hjem til Australien og spillede først ét år for Rockdale City og derefter ét år for Sydney Olympic, hvorefter han igen drog til Europa. Denne gang til Finland for at tørne ud for IFK Mariehamn, inden han senest skiftede til Slavia Sofia.