FC Fredericia var onsdag en tur på Sjælland, hvor BK Avarta var modstanderen i tredje runde af pokalturneringen. Den kamp blev vundet med 4-2, og derfor er FC Fredericia klar til næste runde af Sydbank Pokalen.

Kampen sjette og sidste mål blev sat ind med 10 minutter tilbage af kampen. Her var det FC Fredericias Victor, som satte foden på et indlæg fra Jacob Buus. Målet var samtidig angriberens første for klubben, så ikke overraskende, var han ganske glad efter kampen.

”Det var meget spændende, men også ret vildt, fordi jeg skulle have været skiftet ud. Så fik jeg at vide, at jeg lige skulle blive på banen et minut mere, og så scorede jeg. Jeg blev meget glad, for målet.”

Det er ikke blevet til så meget spilletid i denne sæson for angriberen, som mest har været på banen i pokalturneringen. Victor havde dog en god følelse, før han gik på banen onsdag klokken 14.30.

”Før kampen havde jeg følelsen af, at jeg ville score i dag. Da jeg så fik at vide, at jeg skulle skiftes ud, og jeg ikke havde scoret endnu, blev jeg lidt ked af det, men det ændrede sig hurtigt til glæde.”

Det var dog ikke kun sin egen præstation, som Victor var glad for efter kampen. Den måde, som FC Fredericia spillede på og kæmpede sig til sejren, glædede ham også.

”Vi spillede godt i første halvleg, men lavede nogle dumme fejl, så det blev 2-2 ved pausen. Vi fortsatte bare med at arbejde hårdt som et hold, og så vandt vi.”

Hør hele interviewet med målscoren i videoen herunder.