Tirsdag aften var der både topopgør og lokalopgør på Monjasa Park, da Kolding IF var en tur forbi i 31. spillerunde af Nordicbet Ligaen.

Til den kamp havde Jonas Dal valgt Alexander Nybo i målet, mens forsvaret bestod af Jacob Buus, Erik Nissen, Lukas Enevoldsen og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane lå anfører Christian Ege og Victor Torp. På kanterne var der blevet plads til Kristian Kirkegaard og Agon Mucolli, mens Dennis Høegh var placeret som angriber. Lige bag ham lå Mathias Gertsen.

Kampen startede meget lige mellem de to hold. Ingen af holdene fik rigtig overtaget i spillet. Hver gang et opspil så fornuftigt ud, blev bolden smidt væk.

Først efter 11 minutters spil kom der en rigtig chance til FC Fredericia. Jacob Buus blæste afsted i højre side. Han fandt Dennis Høegh med en hård og flad aflevering midt på gæsternes banehalvdel. Med en flot førsteberøring kom han fri på kanten af feltet og sendte et skud afsted. Bolden blev dog grebet af Frederik Ibsen i Kolding IF-målet.

Bare fem minutter senere lå bolden så i gæsternes net. Igen var det Jacob Buus, der kom igennem i højre side. Han fandt Dennis Høegh inde foran mål, som afdriblede to forsvarsspillere, før han afsluttede. Bolden blev dog endnu en gang klaret af Kolding IF´s målmand. Den havende dog for fødderne af Kristian Kirkegaard, som spillede Agon Mucolli fri, som kunne gøre det til 1-0.

Efter målet kom Kolding bedre med. Begge hold havde stadig en del spil og nogle småchancer, men det var først efter 28 minutters spil det igen blev farligt. Endnu en gang foran gæsternes mål.

En bold blev sendt helt ud i højre side, hvor Jacob Buus nok en gang var pisket op langs fløjen. Han fandt Kristian Kirkegaard inde foran, som endnu en gang kunne lægge bolden til venstre, hvor Agon Mucolli stod. Denne gang lavede han en skudfinte, hvor han bankede bolden i kassen til 2-0.

Det var også tæt på et hattrick efter 35 minutters spil. Her lagde Victor Torp en bold i dybden til Nicolaj Ritter, som lagde den til siden til Agon Mucolli, som driblede ind i banen. Her satte han et par modstandere af, før han sendte et skud afsted. Den bold blev dog grebet.

Herefter var de to hold begge en del på bolden, men FC Fredericia var det farligste. Det var dog uden at score flere mål.

Dermed stod der 2-0 til FC Fredericia ved pausen efter en halvleg, hvor FC Fredericia havde været farligst og skarpest.

Bare tre minutter skulle der gå af anden halvleg, før Dennis Høegh blev noteret af dommeren. Det gjorde han, da han fik en advarsel.

Fem minutter senere foretog FC Fredericia kampens første udskiftning. Ud gik Christian Ege, og han blev erstattet af Steven Enna. Dermed kom Dennis Høegh ned på den centrale midtbane.

Halvlegens første kvarter var forholdsvist lige til. Ingen af holdene kom frem til det helt store.

Da uret rundede de 65 minutter, foretog FC Fredericia endnu en udskiftning. Anders Holvad kom på banen i stedet for Dennis Høegh.

Syv minutter senere var Erik Nissen tæt på. Et hjørnespark fra Nicolaj Ritter fik lov at hoppe i feltet, og endte med at ryge ud til Anders Holvad i venstre side. Han lagde den helt om bagved, hvor Erik Nissen stod fri. Hans hovedstød blev dog sendt forbi mål.

Et par minutter senere var det Steven Enna, som kunne havde gjort det til 3-0. Kristian Kirkegaard sendte den høje amerikaner i dybden, så han var alene igennem med Frederik Ibsen. Afslutning blev dog sendt lige over mål.

Minuttet efter modtog FC Fredericia endnu en advarsel. Den blev givet til Jacob Buus.

Herefter kom en sekvens af store FC Fredericia-muligheder. Flot kombinationspil omkring midten endte med, at Nicolaj Ritter blev sendt afsted i venstre. Han lagde den fladt på tværs til Mathias Gertsen, som sendte den videre indover. Her kom Anders Holvad til, men hans afslutning blev blokeret.

Her var chancen dog ikke slut. Bolden havnede nemlig hos Jacob Buus i højre side. Han lagde den indover, og her var Anders Holvad igen. På akrobatisk vis ramte han bolden, men fik ikke nok kraft i sin afslutning.

Med fem minutter igen måtte Agon Mucolli sætte sig i græsset. Han blev derfor udskiftet til fordel for Nikolaj Kirk. FC Fredericia brugte samtidig muligheden til at skifte Nicolaj Ritter ud. Ind i stedet for ham kom Martin Mikkelsen.

Gæsterne formåede ikke at presse FC Fredericias mål i slutningen af kampen. Bolden blev flyttet flot rundt, og føringen var aldrig i fare. Kampen blev vundet med 2-0.