FC Fredericia var endnu en gang tilbage på Monjasa Park fredag aften, da Næstved IF kom på besøg til 30. spillerunde i Nordicbet Ligaen.

Til kampen havde Jonas Dal valgt Alexander Nybo i målet, Jacob Buus, Erik Nissen, Lukas Enevoldsen og Uzo i forsvaret. På den centrale midtbane lå Victor Torp og Christian Ege, mens kanterne blev besat af Anders Holvad og Agon Mucolli. Helt fremme lå Dennis Høegh, mens Mathias Gertsen var placeret lige bag ham.

Gæsterne startede med bolden, men alligevel var det FC Fredericia, som havde en mulighed, før kampen var et minut gammel. Dennis Høegh vandt bolden på midten af banen og spillede den hurtigt videre til Victor Torp. Han havde Anders Holvad med i en god position, men en forsvarsspiller kom i vejen for afleveringen.

FC Fredericia startede generelt kampen godt, og var et par gange tæt på at skabe en stor chance. Det var dog gæsterne, som bragte sig foran med 1-0.

Venstrebacken, Marcus Mlynikowsi, blev sendt afsted i venstre side. Han sendte en bold på tværs, som Alexander Nybo fik handskerne på. Bolden trillede dog over målstregen til en føring til gæsterne.

Efter 13 minutters spil modtog FC Fredericia kampens første advarsel. Den tilfaldt anfører Christian Ege.

På trods af den tidlige scoring til Næstved IF, var det FC Fredericia, som styrede kampen i starten af kampen. Flere gange var bolden oppe omkring gæsternes mål, men den gode afslutning manglede.

Da halvlegen netop havde rundet en halv time, fik Anders Holvad en stor chance. Et indlæg fra venstre havnede hos ham ved bagerste stolpe. Her kunne han tage bolden ned og sende et skud afsted. Gæsternes målmand fik dog sendt bolden forbi mål.

På det efterfølgende hjørnespark blev der begået straffespark. Den opgave tog netop Anders Holvad på sig. Endnu en gang vandt målmanden dog duellen, og der stod derfor fortsat 0-1.

Kort tid efter blev der begået frispark på Mathias Gertsen i venstre side. Victor Torp sendte et godt indlæg indover, som dog blev blokeret inde foran mål.

FC Fredericia var begyndt at blive farligere. Christian Ege vandt bolden på midten, og Anders Holvad overtog den. Han sendte den modsat til Agon Mucolli, som kom ned til kanten af feltet. Her tog han et træk ind i banen og sendte bolden mod mål. Den sneg sig dog lige forbi fjerneste stolpe.

Et mål blev det da også til. Det kom et minut før pausen. Her sendte Jacob Buus et indlæg afsted fra højre, og bolden havnede hos Christian Ege på kanten af feltet. Han kom en førsteberøring helt fri i feltet, og kunne lægge den ind til 1-1.

Mere skete der ikke i den første halvleg, hvor FC Fredericia havde haft bolden mest, men de to hold altså stod helt lige ved pausen.

De var de samme 11 spillere, der sluttede første halvleg for FC Fredericia, som startede anden halvleg.

FC Fredericia startede også anden halvleg med at komme godt fremad. I halvlegen indledning sad de på spillet, hvilket allerede efter fire minutters spil gav en god chance.

Et hjørnespark fra højre endte på kanten af feltet, hvor Victor Torp stod klar. Han sendte en afslutning afsted, men et godt stykke forbi mål.

FC Fredericia fik også bragt sig foran. Det skete efter 58 minutters spil. Agon Mucolli fik bolden i venstre side af feltet, tog et træk ind i banen og sendte den om mod bagerste stolpe. Deromme dukkede Anders Holvad op og bankede bolden i mål.

Allerede minuttet efter var Agon Mucolli så på spil igen. Denne gang i en omstilling, hvor han blev spillet fri af Mathias Gertsen. Han sendte en afslutning afsted mod det korte hjørne, men den blev klaret af Jacob Larsen i Næstved-målet.

Gæsterne var heller ikke færdige med at forsøge sig. Et hjørnespark blev headet mod mål, men Alexander Nybo kom på flotteste vis op og flot den over mål.

Minuttet efter var det så i den anden ende, det blev farligt. Jacob Buus blev sendt afsted og var ret alene. Så han trykkede af med sit venstre ben. Skuddet blev rettet af og trillede lige præcis forbi stolpen.

Efter 66 minutters spil udlignede gæsterne. Et indlæg fra højre side ramte Oliver Haurits, der i luften ramte bolden med hælen og sparkede bolden hen over sig selv og i mål.

Et minut senere foretog FC Fredericia holdets første udskiftning. Ud gik Dennis Høegh, og han blev erstattet af Steven Enna.

FC Fredericia bragte sig endnu en gang foran. Det skete efter 73 minutters spil. Agon Mucolli blev sendt afsted i venstre side og løb fra sin modstander. Han sendte en bold fladt tilbage i feltet, hvor Mathias Gertsen kunne sætte indersiden på og sende bolden i nettet.

Da stadionuret ramte 79 foretog FC Fredericia endnu en udskiftning. Ud gik Agon Mucolli, og ind kom Martin Mikkelsen.

Med syv minutter igen var Steven Enna tæt på at bringe FC Fredericia yderligere foran. Anders Holvad sendte et indlæg om til bagerste stolpe, hvor amerikaneren stod. Han headede bolden ned i jorden, men med for meget kraft, så den lige netop hoppede over mål.

Begge hold forsøgte sig fortsat offensivt, men nogle store chancer blev der ikke skabt. Dermed kunne FC Fredericia tage alle tre point på Monjasa Park.