Fredag den 5. juni var det igen blevet tid til Nordicbet Liga-fodbold på Monjasa Park, da Vejle Boldklub kom forbi til et topopgør.

På mål for FC Fredericia var Alexander Nybo, mens forsvaret bestod af Jacob Buus, Erik Nissen Mathias Johannsen og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane lå Victor Torp og Mathias Gertsen, mens kanterne blev besat af Kristian Kirkegaard og Agon Mucolli. Helt fremme var Steven Enna med Dennis Høegh lige bag sig.

Efter fem minutters spil var gæsterne for første gang tætte på. Alexander Nybo og Erik Nissen gik fejl af hindanen et stykke udenfor feltet, og Abnor Mucolli sendt et langskud afsted mod et frit mål. Den bold kom Mathias Johannsen dog tilbage og fik sparket væk lige før den trillede over målstregen.

Udover den tidlige chance bød kampen ikke på de helt store chancer i nogle af enderne. Begge hold havde bolden, men lykkedes ikke at skabe meget med den.

Lucas Jensen var den første mand i dommerens sorte bog, da han efter 17 minutters spil blev vist kampens første gule kort.

Efter 25 minutters spil var det så FC Fredericia, som var tætte på at score. Dennis Høegh blev sendt afsted i højre side, og kom ind i feltet. Her sendte han bolden hårdt på tværs, mens Vejle-målmanden, Indy Groothuizen, kom ned lige foran Steven Enna.

Få minutter senere begik Mathias Gertsen et frispark på kanten af feltet, som han fik et gult kort for. Adam Jacobsen stod over frisparket, men sendte den et stykke over målet.

Der var spillet lidt over en halv time, da gæsterne bragte sig foran 1-0. Diego Montiels afslutning fra kanten af feltet blev rettet af og snød Alexander Nybo i målet.

Meget mere skete der ikke i første halvleg, som udover målet og den tidligere chance til gæsterne ikke bød på det helt store.

I pausen foretog FC Fredericia holdets første udskiftning. Ud gik Kristian Kirkegaard, og han blev erstattet af Anders Holvad.

Halvlegen var dog ikke mange minutter gammel, før gæsterne igen scorede. Det var endnu en gang Diego Montiel, som scorede – denne gang på et straffespark.

Herefter kom FC Fredericia bedre med i kampen, og kom frem til nogle situationer, som var tæt på at blive til chancer.

Da der var spillet lidt mere end en time, fik FC Fredericia så også scoret. Agon Mucolli fik et frispark i venstre side, som Victor Torp sendte indover. Bolden havnede ved Agon Mucolli, som tog bolden ned og sendte den i mål.

Med 20 minutter igen modtog Erik Nissen den første advarsel for FC Fredericia, da han begik et frispark på midten af banen.

Kort efter foretog FC Fredericia endnu en udskiftning, da Mathias Gertsen forlod banen og blev erstattet af Andreas Oggesen.

Med 16 minutter igen var det for alvor tæt på for FC Fredericia. Et hjørnespark gav anledning til et hårdt pres, hvor Steven Enna var tæt på at dreje bolden ind. Presset fortsatte dog, og Nicolaj Ritter fik et frispark på kanten af feltet. Det frispark sendte Victor Torp lige over mål.

Samtidig med foretog FC Fredericia endnu en udskiftning, da Jacob Buus blev skiftet ud og Uzo blev sendt på banen.

Da uret tikkede ind på de sidste 10 minutter fik Agon Mucolli endnu et frispark på kanten af feltet. Endnu en gang forsøgte Victor Torp sig direkte på mål, og kun en flot redning af Indy Groothiuzen betød, at FC Fredericia ikke fik udlignet.

Det sidste kvarter af kampen var det stort set kun FC Fredericia, som pressede på. Til de sidste tre minutters bombardement af Vejle-målet, kom Lukas Enevoldsen ind i stedet for Dennis Høegh.

Der blev presset på helt til det sidste, med masser af indlæg og dødbolde. Det sidste stykke over stregen ville bolden dog ikke, og det endte dermed med et nederlag på 1-2.