Tirsdag aften klokken 19.00, blot 23 dage efter kampen i Hjørring, mødtes FC Fredericia og Vendsyssel FF på Monjasa Park.

Til kampen havde Jonas Dal valgt at lave to ændringer siden kampen for fire dage siden i Viborg. Både målmanden, Alexander Nybo, og de fire forsvarsspillere, Jacob Buus, Erik Nissen, Mathias Johannsen og Nicolaj Ritter, havde fået genvalg. Anfører Christian Ege og Andreas Oggesen på den centrale midtbane var også med igen, mens også den ene kantspiller, Kristian Kirkegaard, figurerede i startopstillingen igen. På den anden kant var Anders Holvad ny mand fra start. Helt fremme lå Dennis Høegh, mens Victor Torp erstattede Mathias Gertsen på pladsen lige bag angriberen.

FC Fredericia satte sig på spillet fra starten af kampen, og allerede efter fem minutters spil fremtvang dét, kampens første hjørnespark. Nicolaj Ritter sendte bolden ind fra højre side, hvilket gav endnu et hjørnespark. Den blev clearet, men havnede igen hos venstrebacken, som dog ikke fik sendt noget godt indlæg ind i feltet.

Efter 13 minutters spil kom FC Fredericia igen frem til en god mulighed. Victor Torp og Anders Holvad kombinerede fint, men der var ikke nogen til at ramme Victor Torps indlæg.

Det var dog gæsterne, som bragte sig foran med 1-0. Det skete på et hjørnespark efter 18 minutters spil, som forsvarsspilleren Jeppe Sevennigsen kom øverst på og sendte i mål.

Bare et minut senere brændte det så på i den anden ende. Her kæmpede Anders Holvad sig fri i højre side, og fandt Dennis Høegh inde foran mål. Hans hovedstød gik dog lige forbi mål.

Herefter havde FC Fredericia en række gode forsøg, men det sidste held manglede. Flere gang kom en forsvarsspiller i vejen for ellers gode afslutninger.

Efter 28 minutters spil modtog Kristian Kirkegaard FC Fredericias første advarsel i kampen.

Med 10 minutter tilbage af halvlegen bragte gæsterne sig yderligere foran. Et indlæg fra højre havnede hos Wessam Abou Ali, som sparkede den fladt ind ved højre stolpe.

FC Fredericia satte sig herefter på spillet, og havde meget bolden omkring gæsternes felt. Alligevel var det Vendsyssel FF, som kunne gøre det til 3-0 tre minutter før pausen. Endnu en gang var det Wessam Abou Ali, som scorede.

Mere skete der ikke i første halvleg, og dermed kunne FC Fredericia gå til pause nede med 0-3.

Cheftræner Jonas Dal valgte at benytte pausen til at foretage en enkelt udskiftning. Ud gik Anders Holvad, og han blev erstattet af Agon Mucolli.

Der skete ikke meget i starten af anden halvleg. FC Fredericia havde svært ved at få tempo nok i spillet til at komme forbi presset fra gæsterne.

10 minutter inde i halvlegen foretog FC Fredericia sig yderligere to indskiftninger. Ud gik Nicolaj Ritter og Dennis Høegh. Ind kom Steven Enna og Uzo.

Bare tre minutter senere scorede gæsterne endnu en gang. Endnu en gang skete det på hjørnespark, da bolden landede for fødderne af Andreas Kaltoft, som sparkede den i nettet.

Anden halvleg bød generelt på meget få højdepunkter. FC Fredericia formåede ikke at spille forbi gæsterne, som var fint tilfreds med tingenes gang.

Til de sidste 20 minutter af kampen blev Andreas Oggesen taget af banen og erstattet af Mathias Gertsen.

Kort tid efter fik Vendsyssel FF en friløber. Denne gang vandt Alexander Nybo dog duellen.

Med 10 minutter igen kom Martin Mikkelsen på banen. Han erstattede Martin Mikkelsen. Det skete i forbindelse med et hjørnespark.

Det hjørnespark blev sparket af Nicolaj Ritter. Den havnede helt over ved bagerste stolpe. Her blev den sendt på tværs igen, hvor Steven Enna stod klar og headede den ind.

Få minutter senere reducerede FC Fredericia endnu en gang. Denne gang var det Mathias Johannsen, som scorede et noget specielt mål. Han sparkede nemlig fra egen banehalvdel. Den indskiftede Vendsyssel FF-målmand, Nicolai Flø, blev fanget, og bolden gik i mål.

FC Fredericias offensiv begyndte at komme til live, og med fem minutter igen var Steven Enna tæt på at komme over riposten på et langskud, men kom lige netop et halvt sekund for sent.

FC Fredericia pressede på helt til det allersidste, og det blev blandt andet til en række store chancer i forbindelse med et hjørnespark til sidst i kampen. Bolden ville dog ikke over stregen, og derfor endte kampen med et nederlag på 2-4.