Sæsonens sidste udebanetur for FC Fredericia gik til domkirkebyen Roskilde, hvor byens stolthed, FC Roskilde, ventede.

Til kampen havde Jonas Dal valgt Alexander Nybo i målet, mens forsvaret bestod af Jacob Buus, Erik Nissen, Lukas Enevoldsen og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane lå Christian Ege og Andreas Oggesen, mens kanterne bestod af Anders Holvad og Kristian Kirkegaard. Helt fremme var der blevet plads til Steven Enna. Bag ham lå Mathias Gertsen.

Det var hjemmeholdet, som kom bedst ud af starthullerne. Flere gange i kampens indledning var bolden inde omkring FC Fredericia-målet.

De gik da også allerede galt efter fem minutters spil. Her blev hjemmeholdets Younez Bakiz spillet afsted i venstre side. Han fik den ind i feltet og afsluttede fladt i modsatte hjørne, og gjorde det til 1-0.

Vi skulle helt frem til det 11 minut, før FC Fredericia fik den første egentlige chance. Jacob Buus blev sendt afsted i højre side, og fandt Kristian Kirkegaard, som kom i et godt løb ind i feltet. Han tog den med sig, men blev tacklet i sekundet før, han kunne nå at afslutte.

FC Fredericia kom generelt bedre med i kampen efterhånden som halvlegen skred frem. Der var flere gode opspil, men helt farligt blev det ikke.

Efter 24 minutters spil fik FC Fredericia så bolden i nettet. Glæden varede dog kun kortvarigt, da dommeren dømte offside på Steven Enna, som ellers var manden bag målet.

Få minutter før pausen var det så Jacob Buus, som var tæt på at score. Han brød en aflevering midt på banen og satte fart mod hjemmeholdets mål. Han kom helt ned til feltet, tog et træk til venstre og trykkede af. Hans afslutning blev dog skubbet til siden af Frederik Vang Larsen i FC Roskilde-målet.

Et minut inde i første halvlegs tillægstid fik FC Fredericia igen spillet sig frem til en fin chance. Her blev bolden spillet hurtigt rundt mellem Anders Holvad, Steven Enna og Kristian Kirkegaard. Bolden endte hos sidstnævnte inde i feltet, men endnu en gang kom hjemmeholdets målmand i vejen.

Mere skete der ikke i halvlegen, som ikke havde været god. FC Fredericias spil var dog blevet bedre efterhånden som halvlegen skred frem.

10 minutter efter pausen var FC Fredericia for første gang tæt på. Et fint opspil i høje endte med, at Kristian Kirkegaard spillede Jacob Buus i højre side af feltet. Han fandt Mathias Gertsen inde foran mål, men hans afslutning endte i sidenettet.

Efter 61 minutters spil modtog Lukas Enevoldsen kampens første advarsel for FC Fredericia. I samme situation blev han skiftet ud. Ind kom Mathias Johannsen.

Herefter var kampen meget lige. Der var ingen af holdene, som for alvor var gode med bolden. FC Fredericia havde en stor del af boldbesiddelsen, men fik sjældent skabt noget med den.

Ind til det sidste kvarter skulle to nye spillere for FC Fredericia. Den ene var Uzo og den anden Victor Torp. Ud gik Kristian Kirkegaard og Nicolaj Ritter.

De sidste 10 minutter af kampen stod i stor grad i angrebets tegn for FC Fredericia. Der blev flere gang lavet fine opspil, men den sidste skarphed manglede.

Til sidst i kampen blev både Erik Nissen og Christian Ege smidt helt frem, da der skulle satses. Det resulterede i en række bolde frem til de to og Steven Enna.

Det pres var tæt på at blive farligt til sidst. En høj bold ind i feltet blev clearet, men havnede lige hos Victor Torp. Målmanden var langt ude af sit mål, og derfor sparkede FC Fredericia-spilleren første gang. Hans afslutning endte dog lige forbi mål.

I forbindelse med en situation til allersidst i kampen modtog Jacob Buus en advarsel for brok.

Den chance blev samtidig også kampens sidste. Dermed endte det med et nederlag på 0-1 til FC Fredericia.