Søndag eftermiddag blev sidste kamp i efteråret afviklet på Monjasa Park. Skive IK var på besøg, da FC Fredericia skulle forsøge at slutte godt af på hjemmebane.

Til den kamp havde Jonas Dal valgt at lave nogle ændringer siden seneste kamp. I målet var Alexander Nybo endnu en gang at finde. I forsvaret sad Nikolaj Ritter ude, så de to backs blev besat af Jacob Buus og Uzo, mens midterforsvaret bestod af Lukas Enevoldsen og Erik Nissen. På den centrale midt vendte anføreren Christian Ege tilbage ved siden af Andreas Oggesen. Agon Mucolli besatte igen den ene kant, mens Kristian Kirkegaard erstattede Martin Mikkelsen på den anden. Helt i front lå Steven Enna med Anders Holvad lige bag sig.

Skive IK kom bedst ud til kampen, og allerede efter seks minutter var gæsterne tæt på at blive farlige. Et indlæg fra højre stoppede inde midt for mål, hvor både en FC Fredericia- og Skive IK-spiller væltede. Dommeren dømte dog frispark til FC Fredericia, da Skive IK-spilleren ramte bolden med armen.

Efter 13 minutters spil var FC Fredericia for første gang tæt på. Efter noget fint spil rundt på gæsternes banehalvdel, endte bolden hos Jacob Buus på højre kant. Han sendte et indlæg ind i feltet, som Steven Enna steg til vejrs og headede mod mål. Bolden sneg sig dog lige udenom stolpen.

Første halvleg var meget lige. Skive IK startede godt, mens FC Fredericia fik arbejdet sig ind i kampen. Flere gange havde FC Fredericia opspil til chancer, men kunne ikke nedbryde Skive IK-defensiven.

Efter 29 minutters spil var gæsterne endnu en gang tætte på. Endnu en gang var det fra et indlæg fra højre, som landede for fødderne af Mikkel Vendelbo. Hans afslutning blev dog blokeret af Erik Nissen.

Fem minutter senere fik FC Fredericia et frispark på kanten af feltet. Det var Uzo, som efter en flot dribletur blev nedlagt. Agon Mucolli tog bolden, lagde den til rettet, men sparkede den få centimeter over mål.

Få minutter senere var FC Fredericia igen farlige. Jacob Buus kom flot ind i feltet fra sin højreside, afdriblede et par spillere i feltet og trykkede af med venstre. Bolden sad dog lige på Skive IK´s Marcus Bobjerg, som reddede bolden.

FC Fredericia var det farligste hold, men på både omstillinger og dødbolde viste gæsterne tænder undervejs i første halvleg.

Et minut før pausen fik gæsterne halvlegens største mulighed. Endnu en gang var det på en omstilling, hvor det gik stærkt, og _ kom alene igennem med Alexander Nybo. Målmanden kom dog flot ud og fik sendt bolden ud til hjørnespark.

På det hjørnespark var gæsterne så endnu farligere. Bolden røg igennem feltet, hvor den så blev sendt ind i feltet igen. Her stod Mikkel Vendelbo klar og headede bolden i mål.

Kort efter fløjtede dommeren til pause. Spillet havde ikke været godt, og FC Fredericia var bagud med 0-1.

Anden halvleg startede med samme 22 spillere på banen, som havde afsluttet første. Spillet fra første halvleg fortsatte også.

FC Fredericia var hurtige til at få bolden op til Skive IK´s felt, men derfra var der større problemer med at finde de rigtige løsninger.

Efter 52 minutter blev kampens første advarsel uddelt. Den gik til den tilbagevendte anfører Christian Ege.

FC Fredericias første chance i anden halvleg kom efter 62 minutters spil. Et indlæg fra højre blev headede lige ud i fødderne på Uzo, som sendte et fint skud afsted, som Skiv IK´s målmand dog greb,

Minuttet efter foretog FC Fredericia to udskiftninger af banen gik Anders Holvad og Agon Mucolli, og på banen kom Mathias Gertsen og Martin Mikkelsen.

Udskiftningerne kom i forbindelse med et hjørnespark, hvor FC Fredericia fik lagt pres på. Bolden blev flere gang lagt ind i feltet, og det endte med, at Erik Nissen headede bolden over mål.

Spillet fra FC Fredericia var ikke specielt godt. Bolden var sjældent oppe omkring gæsternes mål, og der var for mange fejlafleveringer.

Med et kvarter igen kom FC Fredericia godt frem. Et indlæg fra Jacob Buus blev afvist, og så trykkede Andreas Oggesen af fra kanten af feltet. Marcus Brobjerg slog bolden til hjørne, som også blev afvist af gæsterne.

Med 10 minutter tilbage af kampen foretog FC Fredericia den tredje udskiftning. Af banen gik Kristian Kirkegaard, og han blev erstattet af Dennis Høegh.

Det meste af anden halvleg gik med, at FC Fredericia forsøgte at bryde igennem den blå/gule mur, som var blevet sat op foran gæsternes mål.

Selvom kampbilledet var sådan, var det gæsterne, som et minut før tid var tættest på at lave kampens andet mål. Thomas Santos blev sendt alene igennem, men Skive IK-spilleren missede mod Alexander Nybo, som endnu en gang hev en fin redning frem.

To minutter inde i tillægstiden var FC Fredericia tæt på at score. Et hjørnespark blev sendt i feltet, og tæt under mål blev der afsluttet to gange. Begge gange kom der dog en Skive IK-fod i vejen, og bolden blev til sidst clearet.

FC Fredericia fortsatte med at presse på, men det blev Skive IK, som scorede kampens sidste mål. En forsvarspiller sparkede bolden langt frem, og det betød, at Sebastian Grønning var helt alene igennem med Alexander Nybo. Denne gang driblede Skive IK-spilleren uden om målmanden, og gjorde det til 2-0.

Det blev også kampens resultat, og dermed tabte FC Fredericia årets sidste hjemmekamp. Sidste kamp i år for FC Fredericia er på fredag, hvor turen går til Hvidovre.