Vi var ikke langt inde i opgøret før vi fik et mål i kampen. 9 minutter inde i opgøret får Oliver Thychosen bolden fra højre side i det lille felt, og kan nemt score uden chance for Nybo i målet.

FCF havde ellers en fin start og efter 15 minutter lobbede Andreas Oggesen den til Anders Holvad der flugtede, men skuddet blev blokeret.

De efterfølgende minutter var der meget tænding i kampen, og spillerne sad i alle nærkampe. Men de helt store chancer udeblev.

Sådan forsatte en helt lige første halvleg, og derfor kunne Viborg FF gå til pause foran 0-1.

Anden halvleg startede ligesom første med lyn og torden, og efter allerede 47 minutter fik vi et mål igen. Denne gang var det FC Fredericia der fik scoret. Victor Torp trykkede af udefra feltet og målmand Ingvar Jonsson kunne ikke holde skuddet, og så kunne Christian Sørensen samle riposten op og score til 1-1.

Efter 56 minutter pressede FC Fredericia igen på. Anders Holvad modtog en lang bold og sendte den videre ind i feltet til Niels Letort, som desværre afsluttede lige forbi målrammen.

Efter 62 minutter var Anders Holvad på spil, da han passerede sin modspiller, og løb direkte mod kassen, hvorefter han afsluttede mod det lange hjørne, men Jonsson reddede.

På det efterfølgende hjørnespark var Holvad igen tæt på. Han dukkede op ved bagerste stang, men forbi mål.

Efter 69 minutter var FCF igen på spil. Denne gang var det Andreas Oggesen der drev bolden fremad og sendte den i dybden til Dennis Høegh, men den blev lige en anelse for lang.

FC Fredericia sad generelt på kampen i denne fase.

Efter 79 minutter skete der det, der ikke måtte ske. Emil Scheel fik bolden og målmand Alexander Nybo og hele forsvaret, troede der var offside, men det blev ikke dømt, og så kunne Scheel sparke bolden i kassen til 1-2.

Lige efter målet foretog FC Fredericia første udskiftning. Ud gik Niels Letort og ind kom Chuma Anene.

Efter 85 minutter modtog Chuma Anene bolden inde i feltet, men en pragtredning af Jonsson stod i vejen for en udligning.

På det efterfølgende hjørnespark opstod der klumpspil inde i feltet. Tre gange fik FC Fredericia sendt en afslutning afsted der blev blokeret og til sidst lynede Chuma Anene den over mål.

Der skete desværre ikke mere i kampen, og derfor måtte FC Fredericia lide et nederlag på 1-2.

Næste kamp er allerede på søndag, når drengene tager imod Fremad Amager klokken 13.45.