Fredag formiddag klokken 11.00 blev FC Fredericias anden træningskamp i 2020 sparket i gang. Den første kamp blev spillet 2-2 mod Randers FC, og fredag var det så Esbjerg fB, som var modstanderen.

Til kampen havde Jonas Dal valgt Alexander Nybo i målet, og Nikolaj Kirk, Christian Ege, Erik Nissen og Mathias Johannsen foran ham. På den centrale midtbane lå Andreas Oggesen og Dennis Høegh, mens Kristian Kirkegaard og Martin Mikkelsen var på kanterne. Helt fremme lå Steven Enna med Anders Holvad lige bag sig.

FC Fredericia startede kampen godt. Bolden blev spillet fint rundt mellem hjemmeholdets spillere, og efter 11 minutters spil kom Nikolaj Kirk frem til den største store mulighed, da han kom igennem mod Jeppe Højbjerg. Bolden sad dog lige på Esbjerg-målmanden, som klarede skuddet.

Bare tre minutter senere kom udeholdet dog foran. En giftig bold i dybden splittede fuldstændig FC Fredericia-forsvaret, og så Adrian Petre alene igennem. Han svigtede ikke, og gjorde det dermed til 0-1.

Efter målet var FC Fredericia stadig mest på bolden, men de helt store chancer blev det ikke til. Det var derimod gæsterne, som producerede de fleste chancer – dog uden at blive specielt farlige.

Det blev de så efter 35 minutters spil. Mads Larsen blev sendt afsted på højrekanten, og han fandt Mathias Kristensen inde foran mål. Han sendte bolden i mål til stillingen 0-2.

Tre minutter før pause foretog Jonas Dal den første udskiftning. Ud gik Kristian Kirkegaard, og han blev erstattet af Lukas Enevoldsen.

Bare to minutter senere var FC Fredericia så meget tæt på at score. Martin Mikkelsen fangede bolden højt på banen, og fandt Dennis Høegh på kanten af feltet. Hans afslutning blev klaret af Jeppe Højbjreg, og Steven Enna var hurtigt over returen. Fra en spids vinkel sparkede amerikaneren dog på stolpen.

Ikke længe efter fløjtede dommeren til pause i en kamp, hvor begge hold havde haft bolden, men Esbjerg fB havde været skarpest på de få chancer, som de kom til.

Til anden halvlegs start var målmanden Alexander Nybo blevet erstattet af Andreas Raahauge.

Der gik ikke mange minutter af anden halvleg, før FC Fredericia fik reduceret. Anders Holvad vandt et hjørnespark, som blev sendt ind i hovedet på Erik Nissen, der gjorde det til 1-2.

Få minutter senere foretog Jonas Dal endnu en udskiftning, da Nikolaj Kirk gik ud og blev erstattet af Victor.

Begge hold spillede bolden fint rundt, men omvendt stod begge hold også så godt defensivt, at der ikke opstod mange chancer.

Efter en times tid på banen blev Martin Mikkelsen taget af banen, og erstattet af den unge Rasmus Møller.

Med et kvarter tilbage udlignede FC Fredericia. Flot spil over højrekanten endte med et indlæg fra Lukas Enevoldsen. Den ramte Anders Holvad, som stod helt fri i feltet. Han satte indersiden på bolden, og lagde den flot ind i målet til 2-2.

Til de sidste syv minutter skiftede Jonas Dal endnu en ung mand på banen. Denne gang var det Rune Schelde, som kom på banen i stedet for Steven Enna.

FC Fredericia kom tættest på i de sidste minutter, hvor især et indlæg fra Anders Holvad var lige ved at blive farligt. Der skete dog ikke mere i kampen, og dermed spillede FC Fredericia endnu en gang 2-2.