Torsdag aften sluttede FC Fredericia Nordicbet Liga-sæsonen af med en kamp hjemme på Monjasa Park mod Nykøbing FC.

Til den kamp havde Jonas Dal endnu en gang valgt Alexander Nybo i målet og et forsvar bestående af Jacob Buus, Lukas Enevoldsen, Erik Nissen og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane lå Andreas Oggesen og Christian Ege, mens der på kanterne var blevet plads til Victor Torp og Kristian Kirkegaard. Helt fremme lå Anders Holvad med Mathias Gertsen lige bag sig.

FC Fredericia startede kampen rigtig godt. Spillet flød godt og der var et hav af gode aktioner. Når bolden en sjælden gang i mellem blev mistet, blev den erobret tilbage lige så hurtigt.

Efter ni minutters spil var det tæt på, at FC Fredericia fik udbytte af den gode start. Her sendte Christian Ege en flot bold i dybden til Nicolaj Ritter, som sendte et godt indlæg ind mod Anders Holvad. Lige før han kunne kaste sig ind i bolden, kom Nykøbing FC´s målmand, Jannich Storch, ud og greb bolden.

Desværre for FC Fredericia og Kristian Kirkegaard måtte FC Fredericia foretage en udskiftning allerede efter 14 minutters spil. Kantspilleren slog sig i en duel med Jordan Wilson, og måtte lade sig udskifte til fordel for Martin Mikkelsen.

Seks minutter senere fik FC Fredericia så et straffespark. Et indkast blev forlænget af Mathias Gertsen, som Nicolaj Ritter kom på. Han blev hevet ned i feltet, og dommeren pegede på pletten.

Anders Holvad tog sig af straffesparket og svigtede ikke. Han sendte sikkert bolden i mål til en FC Fredericia føring på 1-0.

Da kampen havde rundet en halv time, brændte det på i den anden ende. Her havnede et indlæg i bagerst område hos en Nykøbing FC-spiller, som sendte et skud afsted mod mål. Inde på stregen havde Lukas Enevoldsen dog placeret sig og kunne heade bolden væk.

Fem minutter senere var Victor Torp så tæt på. Han blev sendt afsted af Andreas Oggesen, men hans afslutning fra kanten af feltet sneg sig lige netop forbi stolpen.

Kort før pausen var det endnu en gang Victor Torp, der var på spil. Denne gang skete det efter et indlæg fra højre. Han kastede sig frem og fik tåen på, men en forsvarsspiller kom i vejen, så bolden røg ud til et hjørnespark.

Det kom der dog ikke noget ud af, og dommeren fløjtede kort efter halvlegen af. Dermed kunne FC Fredericia gå til pause foran med 1-0.

FC Fredericia fortsatte det gode spil efter pausen. Det meste af spillet foregik på gæsternes banehalvdel – ofte med FC Fredericia i boldbesiddelse.

Chancer kom der dog ikke de store af i nogle af enderne. Gæsterne bevægede sig kun sjældent frem på banen, og dermed kunne FC Fredericia få lov til at spille bolden rundt i store perioder.

Efter 62 minutters spil kom gæsterne dog fremad. Det angribe endte med, at Chris Thorsheim blev spillet fri i venstre side af feltet, tog et træk ind i feltet og sparkede den i det fjerneste hjørne. Dermed stod der 1-1.

Bare tre minutter senere scorede gæsterne igen. Denne gang var det Sebastian Koch. Han fik bolden på kanten af feltet, afdriblede et par spillere og bankede bolden i mål.

Med 21 minutter tilbage foretog FC Fredericia endnu en udskiftning. Ud gik Victor, og ind kom Steven Enna. Det betød samtidig, at Anders Holvad gik ud på venstre kant.

Netop som stadionuret rundede 80, fik Steven Enna en stor chance. En lang bold blev sendt afsted, og han vandt løbeduellen med Nykøbing FC-forsvaret. Han kom helt ind i feltet, afdriblede en forsvarsspiller, men kunne ikke få bolden forbi Jannich Stroch.

FC Fredericia foretog samtidig to udskiftninger. Ud gik Anders Holvad og Martin Mikkelsen, og ind kom Nikolaj Kirk og Uzo.

Det skulle vise sig at være fornuftigt gjort af Jonas Dal. For med fem minutter igen scorede Nikolaj Kirk. Flot smålspil omkring feltet sendte Mathias Gertsen fri i feltet. Han fandt Andreas Oggesen, der afsluttede. Hans afslutning blev dog blokeret, men bolden havnede hos Nikolaj Kirk. Han bankede bolden i kassen til 2-2.

Et minut før tid var det tæt på, at FC Fredericia kunne bringe sig foran. Et hjørnesparket blev sparket til bagerste stolpe, hvor Erik Nissen headede den på tværs. Bolden havnede hos Uzo, som sparkede mod mål. Hans afslutning endte dog lige over målet.

Helt til det sidste pressede FC Fredericia på, men den afgørende chance kom ikke. Dermed endte kampen 2-2, og afsluttede dermed sæsonen for de to hold.