Fredag aften klokken 20.22 fløjtede dommeren kampen mellem Hvidovre IF og FC Fredericia af. Slutfløjtet markerede samtidig også slutningen på efterårssæsonen for de to hold. Før det udspillede sig dog 90 minutters fodbold i råkolde Hvidovre.

Til kampen havde Jonas Dal endnu en gang valgt Alexander Nybo i forsvaret. Foran ham var Jacob Buus og Uzo på de to back-positioner, mens Erik Nissen og Christian Ege spillede i midterforsvaret. På den centrale midtbane var Mathias Gertsen tilbage ved siden af Andreas Oggesen. På kanterne lå Anders Holvad og Martin Mikkelsen, mens Dennis Høegh var placeret lige bag Steven Enna.

I kampens første minutter forsøgte begge hold at spille bolden rundt, men der kom ikke mange chancer ud af det.

Efter seks minutters spil lykkedes det hjemmeholdet at få sendt bolden i nettet. Alexander Nybo boksede et hjørnespark væk, men lige ud i fødderne på en Hvidovre IF-spiller, som sparkede den i mål. Dommeren dømte dog frispark til Alexander Nybo.

Bare minutter efter var det så FC Fredericia, som fik bolden i kassen. Bolden blev spillet op til Steven Enna, som vendte flot rundt og sparkede fra en spids vinkel. Målmanden klarede den, men Dennis Høegh var hurtigt over bolden og satte nemt indersiden på. FC Fredericia var foran 1-0.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage. Kampen var meget lige, men ingen af holdende skabte de helt store chancer, hvor et frispark fra Hvidovre IF´s Kim Aabech var bedste mulighed. Alexander Nybo klarede dog den flade afslutning.

Efter 25 minutters spil var FC Fredericia så tætte på at forøge føringen. Dennis Høegh vendte flot bolden over til Martin Mikkelsen på venstrekanten. Han fandt Andreas Oggesen på kanten af feltet, som sendte en fin afslutning afsted. Bolden sneg sig dog lige præcis udenom stolpen.

Fem minutter senere modtog FC Fredericia holdets første advarsel. Den faldt til Andreas Oggesen for et frispark midt på banen.

Hjemmeholdet havde det meste af boldbesiddelsen, og selvom meget af det foregik omkring FC Fredericias mål, var det ikke mange chancer, som Hvidovre IF kom til. Ikke mindst takket være Erik Nissen, som tit fik en fod eller hovedet på bolden, før det blev farligt.

Derfor kunne FC Fredericia også igen overtage spillet. I det sidste kvarter af anden halvleg stod der FC Fredericia på det meste af spillet.

Mål kom der dog ikke ud af presset, og derfor kunne FC Fredericia gå til pause med en føring på 1-0 efter en halvleg, hvor FC Fredericia havde haft mest succes.

De samme 22 spillere som sluttede første halvleg, startede og anden halvleg på banen. Og der var ikke spillet lang tid, før hjemmeholdet igen havde bolden i nettet.

Hvidovre IF havde et hjørnespark i venstre side, som blev taget kort. Bolden blev herefter sendt i feltet. En FC Fredericia spiller sparkede forbi bolden ved forreste stolpe, og Alexander Nybo kunne kun nå at kaste sig ned og blokere skuddet. Bolden havnede hos Matti Olsen, som udlignede.

Der gik dog ikke meget mere end fem minutter før FC Fredericia igen var foran. Jacob Buus blev spillet fri i højre side, og lagde den flot og fladt på tværs til Steven Enna, som kastede sig ned og prikkede bolden i nettet.

Efter 58 minutters spil modtog FC Fredericia holdets anden advarsel. Denne gang var det Dennis Høegh, som måtte en tur i dommerens sorte bog.

Syv minutter senere skabte Mathias Gertsen et stykke magi. Han driblede let forbi et par Hvidovre-spillere, og stod pludseligt på kanten af feltet. Med venstrebenet drejede han bolden på i fjerneste hjørne uden chance for Hvidovre IF-målmanden.

Med 17 minutter tilbage af kampen fik hjemmeholdet så reduceret. Kim Aabech sparkede et hjørnespark fra højre side, som sejlede direkte i mål.

Minuttet senere foretog FC Fredericia holdets første udskiftning. Ud gik Martin Mikkelsen, og ind kom Kristian Kirkegaard.

Derfra og frem til de sidste 10 minutter sad FC Fredericia på spillet. Selvom bolden blev smidt væk lidt for ofte, var det kun FC Fredericia, som blev farlige.

I de sidste 10 minutter blev det primært til spil mod FC Fredericias mål. Det var flere gange tæt på at blive farligt, men i sidste øjeblik blev bolden sendt væk.

Med tre minutter igen blev forsvaret forstærket, da Steven Enna gik af banen og blev erstattet af Lukas Enevoldsen.

Minuttet efter fik Mathias Gertsen en advarsel for en tackling omkring midten. Efter 91 minutters spil modtog også Uzo en advarsel.

Hjemmeholdet pressede på helt til det sidste, og dybt inde i overtiden måtte Alexander Nybo redde helt inde på stregen.

Defensiven blev forstærket yderligere efter 92 minutter, da Mathias Nygaard blev sat ind i stedet for Mathias Gertsen.

Meget mere skete der ikke i kampen, og FC Fredericia kunne dermed gå på vinterpause med en 3-2-sejr.