FC Fredericia har fra i dag solgt Agon Mucolli til Kristiansund BK i Norge, der sluttede på 5.plads i fjor i den bedste norske række. FC Fredericia hentede Agon Mucolli i en tid, hvor han ikke havde den bedste fodboldtilværelse. Dette har ændret sig markant, da han i de sidste par sæsoner har været en vigtig profil for holdet:
”Vi hentede Agon, hvor han ikke havde nogen klub. Men han har siden dag et grebet chancen og udviklet sig rigtig meget. Derfor har vi også forsøgt at forlænge med ham, dog uden held. Klubben har modtaget et bud, der giver mening for alle parter, og derfor har vi valgt at sende Agon videre nu.” siger direktør, Stig Pedersen.

Agon er i den her sæson en af FC Fredericias topscorere, og derfor er det også en spiller med mange offensive kvaliteter, der forlader klubben.
”Det er en glimrende mulighed for ham at prøve sig af på et højt niveau i en større klub i Skandinavien, og vi ønsker Agon alt det bedste.”, slutter Stig Pedersen af med.
Det er i alt blevet til 53 kampe og 20 mål for Agon i sin tid som FC Fredericia-spiller.
Alle fra FC Fredericia takker Agon for indsatsen i den røde trøje, og han ønskes al held og lykke med eventyret i Norge.