Siden 2009 har olie- og shippingvirksomheden Monjasa været en markant- og central samarbejdspartner i FC Fredericia.

Samarbejdet er nu forlænget til og med 2025 og indebærer bl.a. at FC Fredericias hjemmebane fortsat hedder Monjasa Park.

”Vi er utroligt glade for, at Monjasa fortsat er en stor del af FC Fredericia. Det viser bl.a., at der er stor tiltro til, at vi fortsat er på rette vej, både kommercielt og sportsligt og, at vi kan levere værdi til såvel deres brand- som til Monjasas synlighed i regionen og på landsplan”, fortæller direktør i FC Fredericia. Stig Pedersen om den forlængede partnerskabsaftale.

”I forbindelse med forlængelsen af samarbejdet, så har det været særligt vigtigt for os, at Monjasa uændret ser potentialet i FC Fredericia og ønsker at være en del af projektet med etableringen af et kommende Superliga-hold i Fredericia.

I den nye forlængelse af partnerskabsaftalen med Monjasa, ligger der derfor også et meget tydeligt signal om commitment i forhold til at være blandt de mange virksomheder i regionen, som deler ambitionen om i fællesskab at realisere planen om at skabe et Superligahold i Fredericia, afslutter Stig Pedersen”.

Om forlængelse af partnerskabsaftalen fortæller Monjasa Group COO, Svend Stenberg Mølholt:

”Med den nye aftale nærmer vi os 15 år med uafbrudt lokal støtte til FC Fredericia og hjemmebanen Monjasa Park. I dag sejler vores skibe ofte langt fra Fredericia, men vi er stolte af vores by og vil altid bidrage til udviklingen af den kulturelle og sportslige profil til glæde for fredericianerne og oplandet. FC Fredericia og Monjasa er et stærkt match.

Monjasa Park er blevet et markant bedre fodboldstadion efter ombygningen i 2020/2021. Samtidig er Monjasa blevet mere synlig for både tilskuere og TV-seere, og vi håber naturligvis, at flere mennesker dermed også vil blive nysgerrige på vores virksomhed.”

Som del af aftalen bliver Monjasa tribunesponsor for den nye nordtribune. Derudover bliver alt eksisterende branding udskiftet med nye skilte og LED-bandereklamer som fremhæver Monjasas nye logo og stærke tilknytning til klub og by.

Om Monjasa

Monjasa blev etableret i 2002 og er en global virksomhed som beskæftiger sig med oliehandel og shippingaktiviteter. Kerneforretning består af salg, køb og levering af skibsbrændstof samt rederivirksomhed. Omsætningen var i 2020 på 13 mia. kr. og med en flåde af 20 tankskibe og 10 globale kontorer er Monjasa til stede i alle større tidszoner. Monjasa Gruppen beskæftiger i alt 500+ ansatte fordelt på skibe og kontorer.