FC Fredericia og Dennis Høegh har valgt at stoppe samarbejdet efter den her igangværende sæson. Parterne er kommet frem til denne beslutning igennem dialog i den seneste tid, hvor den offensive profil har takket nej til FC Fredericias udspil om en forlængelse.

Dennis Høegh, der har været i klubben siden 2015, vil blive husket for sit store bidrag både på og uden for banen. Det har direktør, Stig Pedersen, sat nogle ord på:

”Dennis Høegh kom til FC Fredericia efter en svær sæson, hvor klubben sikrede sig overlevelse i sidste spillerunde. Siden da har han haft en stor betydning for klubbens udvikling, og i de seks sæsoner har han medvirket til FC Fredericias position i toppen af 1.division. Det var kronen på værket, da han i 2018 scorede to mål i pokalturneringens kvartfinale imod AaB, der sikrede klubbens første semifinale, som har været en af klubbens største bedrifter.”

Dennis Høegh er noteret for 172 kampe og 23 mål i den røde trøje. Han vil blive husket for at være hårdtarbejdende og en lederprofil, samtidig er han på All-time-listen med 11. fleste spillet kampe for FC Fredericia.

Alle i klubben vil takke Dennis for sin store indsats og betydning for klubben, og vi ønsker ham held og lykke med den fremtidige tilværelse.