Fredag den 13. bringer sjældent noget godt med sig, og den tendens fortsatte fredag aften i Skive. Sådan var det i hvert fald for FC Fredericia, som måtte nøjes med et enkelt point efter at have været foran 2-0 mod Skive IK.

Til kampen havde FC Fredericia valgt Alexander Nybo på mål og en bagkæde bestående af Jacob Buus, Erik Nissen, Mathias ”Malte” Johannsen og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane var der blevet plads til Andreas Oggesen og anfører Christian Ege, mens kanterne var besatte af Agon Mucolli og Kristian Kirkegaard. Helt i front lå Steven Enna med Mathias Gertsen lige bag sig.

FC Fredericia satte sig tidligt på spillet, men det var langt fra nogen overlegen start. Flere gange blev bolden smidt unødvendigt væk, men bolden blev ligeså hurtigt vundet tilbage.

Der skulle da heller ikke gå mere end fem minutter, før bolden lå i hjemmeholdets net. Jacob Buus vandt et frispark helt ude ved sidelinjen, som Mathias Gertsen tog sig af. En perfekt bold ramte en helt fri Christian Ege i panden tæt under mål, og han gjorde det nemt til 1-0.

Få minutter senere brændte det så på i den anden ende. Første gang Skive IK var i FC Fredericia-feltet var det tæt på en scoring, men en dårlig afslutning betød, at FC Fredericia slap med skrækken.

Den chance skulle vise sig at være startskuddet til en periode, hvor hjemmeholdet dominerede. Skive IK kom frem til flere chancer, og det var ikke meget, FC Fredericia så til bolden.

Efter 18 minutters spil fik FC Fredericia den første chance siden målet. Her var gæsterne kyniske, da Nicolaj Ritter blev sendt afsted på venstrekanten. Et hårdt og fladt indlæg røg hen til en helt fri Kristian Kirkegaard, som satte indersiden på og gjorde det til 2-0.

Efter 28 minutters spil var Jonas Dal tvunget til at bruge sin første udskiftning. Steven Enna satte sig græsset og indikerede, at han ikke kunne spille mere. Derfor kom Martin Mikkelsen på banen.

Med seks minutter til pause formåede Skive IK at få bolden i FC Fredericia-målet. Alexander Nybo tog sig lidt for lang tid med bolden og blev tacklet, så bolden let kunne sparkes i mål. Heldigvis for FC Fredericia dømte dommeren frispark til Alexander Nybo.

Tre minutter senere skulle der så have været mål i den anden ende. Mathias Gertsen var hurtig og opsnappede et indkast højt på Skives banehalvdel, og sendte den videre til Kristian Kirkegaard. Han spillede Agon Mucolli helt fri i feltet, men afslutningen sad lige på målmanden.

Dommeren lagde et minut til første halvleg, og det udnyttede hjemmeholdet. Et indlæg fra højre havnede for fødderne af Mikkel Jespersen, som satte den sikkert ind og sikrede hjemmeholdet en reducering kort før pausen.

FC Fredericia kom flyvende ud til anden halvleg, hvor det allerede efter få minutter var blevet til et par fine chancer. Heriblandt en fin afslutning fra Martin Mikkelsen, som Skives målmand dog kom fint ned til.

Hjemmeholdet kom dog bedre med i kampen, som halvlegen skred frem. De helt store chancer blev det dog ikke til for nogle af holdene.

Der kom dog en stor chance til hjemmeholdet efter 63 minutters spil. Bolden blev spillet igennem i Skives højreside, og fra en spids vinkel afsluttede Jeppe Mogensen, som udlignede til 2-2.

Bare få minutter senere, var Kristian Kirkegaard igen på spil. Martin Mikkelsen blev spillet fint fri på kanten, og fandt en helt fri Kristian Kirkegaard midt for mål. Hans afslutning sad dog lige på målmanden, som slog den ud i feltet. En forsvarsspiller kom dog først på bolden og sparkede den væk.

Det var i en periode med store chancer. For hjemmeholdet var tæt på at bringe sig foran efter 67 minutters spil, da Sebastian Grønning sparkede bolden på stolpen, og en fodparade af Jacob Buus stoppede riposten fra at gå ind.

Få minutter senere var hjemmeholdet igen tæt på. Et frispark blev sendt indover, hvor et helt frit hovedstød var tæt på at snyde Alexander Nybo, som slog til bolden to gange i luften og gav et hjørnespark. Her var det tæt på igen, og kun en redning på stregen holdt bolden ude af målet.

Med 18 minutter igen blev Agon Mucolli pillet ud til fordel for Mathias Nygaard. Det betød samtidig, at Mathias Gertsen blev rykket ud på kanten.

Fem minutter senere var det igen tæt på for hjemmeholdet. Et hjørnespark blev headet hårdt mod mål, og Alexander Nybo fik skubbet bolden lige op i luften. Herefter var der tryk på inde foran målet, men en FC Fredericia-fod fik losset bolden væk.

Minutter senere var det så FC Fredericias tur til at være farlige på et hjørnespark. Erik Nissen kom højest, men headede bolden i sidenettet. Jonas Dal brugte samtidig anledningen til at foretage sin sidste udskiftning, da Uzo erstattede Mathias Gertsen.

Med tre minutter igen var FC Fredericia igen tæt på. Martin Mikkelsen afleverede bolden skråt tilbage til Nicolaj Ritter, som sendte den afsted med højrebenet fra kanten af feltet. Bolden gik dog tæt forbi den ene stolpe.

Det var dog det tætteste nogle af holdene kom på en føring i de sidste minutter. Derfor måtte FC Fredericia drage fra Skive med bare et enkelt point efter ellers at have været foran 2-0.