FC Fredericia har lejet 19-årige Raphael Onyedika Nwadike i FC Midtjylland for 2020/2021-sæsonen.

– Han er fysisk et kæmpe plus for os, og så han er god til at bryde spillet, lyder det fra cheftræner Jonas Dal Andersen.

Raphael Onyedika Nwadike har spillet på FC Midtjyllands U19-mandskab i den seneste sæson, og er kommet til klubben fra deres nigerianske akademi FC Ebedei.

– Han har en fin boldomgang, både med højre og venstre, nogle gange kan man godt tænke, at de her spillere, der er fysisk stærke, har været vant til at skubbe folk væk, i stedet for at flytte bolden hurtigt, så er det ikke noget, han behøver, fordi han netop er så god på bolden, forklarer Jonas Dal Andersen.

Den unge nigerianer har både spillet kampe i midterforsvaret og på midtbanen for FC Midtjyllands U19-hold, men det er primært den sidstnævnte rolle, han er tiltænkt i FC Fredericia.

– Han kan begå sig i forsvaret, og har også gjort det for Midtjylland, men hos os er han primært tiltænkt en plads på den centrale midtbane, hvor han er eminent til at bryde modstandernes spil, og kan dække flere roller, siger Jonas Dal Andersen.