Klokken var 18.30 onsdag aften, da dommeren fløjtede opgøret mellem FC Fredericia og FC Roskilde i gang på Monjasa Park.

Til kampen havde Jonas Dal valgt endnu en gang at placere Alexander Nybo i målet. Foran ham var lavet en ændring, da midterforsvaret bestod af Erik Nissen og Lukas Enevoldsen på grund af en skade til Christian Ege. Nøjagtigt som i søndagens kamp var Nikolaj Ritter og Uzo at finde på de to back-pladser. Centralt på midtbanen var Mathias Gertsen ude med karantæne, så Dennis Høegh tog pladsen ved siden af Andreas Oggesen. På kanterne var Martin Mikkelsen og Agon Mucolli valgt, mens Steven Enna lå helt fremme med Anders Holvad lige bag sig.

Kampen startede meget lige, og allerede efter få minutter var gæsterne tæt på, men Alexander Nybo reddede bolden, så den gik til hjørne. Her var målmanden igen på plads og greb nemt indlæget.

Efter syv minutters psil var det så tæt på i den anden ende. Anders Holvad fik tacklet sig igennem, og spillede den videre til Steven Enna. Amerikanerens skud endte over mål – dog efter en Roskilde-spiller havde ramt den. Hjørnesparket blev også farligt, da en af gæsternes spillere forlængede den, og bolden gik snært forbi mål.

FC Fredericia satte sig herefter på spillet, og spillede den tålmodigt rundt, og havde meget boldbesiddelse – uden dog at blive farlige.

Efter 23 minutters spil kom FC Fredericia til den bedste mulighed hidtil i kampen. Bolden blev spillet rundt omkring FC Roskilde-målet, og den havnede hos Martin Mikkelsen. Han tog et træk ind i banen og afsluttede fra kanten af feltet. Bolden røg lige præcist over målet og ud til hjørnespark.

Herefter kom gæsterne bedre med, men FC Fredericia var stadig spildominerende. Det blev også til et antal mindre chancer, men ingen af dem truede FC Roskilde-målet.

Efter 38 minutters spil bragte FC Fredericia sig så foran 1-0. Anders Holvad sendte en god bold i dybden til Martin Mikkelsen, som sendte bolden på tværs. Helt fri midt for mål stod Lukas Enevoldsen – som var blevet fremme efter et frispark. Han kunne let sætte indersiden på bolden og score sit første mål i FC Fredericia-trøjen.

Meget mere skete der ikke i første halvleg, og derfor kunne FC Fredericia gå til pause med en føring på 1-0 takket være Lukas Enevoldsens mål.

I pausen valgte Jonas Dal at foretage sin første udskiftning. Ud gik Nikolaj Ritter, og på banen i stedet for ham kom Jacob Buus.

Anden halvleg startede på samme måde som første gjorde. De to hold deltes om bolden, men ingen af dem kom frem til chancer.

Efter 53. minutters spil kom den første store mulighed. Jacob Buus sendte et godt indlæg ind i feltet, som Agon Mucolli var få centimeter fra at nå frem til.

Bare halvandet minut senere fik FC Fredericia et hjørnespark. Andreas Oggesen sendte det indover, men en forsvarsspiller headede bolden væk. Den havnede dog hos Oggesen igen, som spillede den til Agon Mucolli på kanten af feltet. Han trykkede af, og sendte den hårdt og fladt i mål til 2-0.

Fem minutter senere var Agon Mucolli igen på spil. FC Fredericia spillede den flot rundt, og Anders Holvad fandt Mucolli inde i feltet. Han afdriblede en forsvarsspiller, men hans afslutning sad lige på FC Roskilde-målmanden.

Efter 65 minutters spil foretog FC Fredericia den anden udskiftning. Ud gik Martin Mikkelsen, og han blev erstattet af Kristian Kirkegaard.

Herefter pressede FC Roskilde mest på. Nede med to forsøgte gæsterne at komme længere frem, men FC Fredericias forsvar havde fint styr på det.

Med 16 minutter igen blev den tredje og sidste udskifning foretaget af FC Fredericia. Agon Mucolli forlod banen, og Nicolaj Kirk kom på banen.

Gæsterne var tæt på med 10 minutter igen ved et hjørnespark. Bolden kom tæt ind under mål, og Alexander Nybo kunne ikke komme ud til den. Heldigvis fik FC Fredericia klaret den af to omgange.

Med fire minutter igen fik FC Roskilde bolden i nettet. Er frispark fra højre side blev sendt indover og en FC Roskilde-spiller fik hovedet på. Dommeren fløjtede dog for offside, så stillingen forblev 2-0.

Gæsterne pressede på til det allersidste, men FC Fredericia stod godt imod, og tillod ikke nogle nævneværdige chancer.

Dermed vandt FC Fredericia 2-0 hjemme på Monjasa Park. Næste opgave er allerede på søndag den 10. november, hvor Monjasa Park endnu en gang er stedet, når Skive IK kommer på besøg.