For anden dag i træk kan FC Fredericia præsentere en forlængelse af kontrakten med en forsvarsspiller. I går var det Mathias Johannsen, som havde sat sin underskrift på en ny kontrakt. I dag er det blevet Lukas Enevoldsens tur.

Den 192 centimeter høje forsvarsspiller kom til klubben på sidste dag af sommerens transfervindue fra Brabrand IF. I første omgang et halvt år. En kontrakt der dog hurtigt blev forlænget for resten af sæsonen. Den kontrakt er så blevet forlænget en gang yderligere.

” Jeg er superglad for at få lov at forlænge kontrakten. Selvom jeg ikke har fået så meget spille, synes jeg, at jeg har udviklet mig rigtig meget. Folk har nok tænkt mig som en forsvarsspiller, som kun kunne forsvare. Men jeg synes i høj grad, at jeg har udviklet mig på kuglen. Det er noget, jeg arbejder på det hver dag, og jeg er rigtig spændt på hvad fremtiden byder på.”

Lukas Enevoldsen har spillet 21 kampe i løbet af sæsonen. I starten af sæsonen var det primært som indskifter, men i de seneste kampe er det blevet til noget mere spilletid.

”Jeg har fået nogle kampe her på det sidste. Jeg har fået vist, at jeg godt kan være med. Vi har lavet en rigtig stærk sæson, ikke mindst fordi vi har et rigtig fedt sammenhold. Vi har bevist, at den måde vi spiller på, godt kan give nogle gode resultater. Det har været en rigtig stærk sæson, og det har været fedt at være en del af.”

Den store forsvarsspiller er altså naturligt nok meget glad for den nye kontrakt, som betyder, at han også er på Monjasa Park i den kommende sæson.

Hans cheftræner, Jonas Dal, er også godt tilfreds med at have Lukas Enevoldsen i truppen efter sommerferien.

”Lukas er firmaets mand. Han er både god for truppen, for træner-teamet og sig selv. Han stiller store krav til sig selv og omverden. Han forventer meget, og er god til at se tingene fra et højere perspektiv.

Lukas Enevoldsens ophold i FC Fredericia har været godt – og det er ikke slut lige foreløbigt. Både på banen og i omklædningsrummet er Jonas Dal glad for at have forsvarsspilleren.

”Når man har ham i en trup, er han svær at undvære. Også på banen har han udviklet sig meget – i særdeleshed med bolden. Han har et stort talent for forsvar, som gør, at man aldrig er i tvivl om, at man altid får en 100 % forsvarsmæssigt. Det er rart som træner at have.”