19-årige Alexander Jensen skifter per dags dato fra Vejle Boldklub til FC Fredericia, på en aftale der løber til den 30. juni 2023.

– Hans rolle bliver at komme ind i truppen og kæmpe med om pladserne, og så skal han tage skridtet fra ungdomsspiller til seniorspiller, og det mener jeg, at han kan. Derudover skal han naturligvis bidrage, og det mener jeg også, at han kan, fortæller cheftræner Michael Hansen, der kender til Alexander Jensen fra sit tidligere arbejde med ungdomsfodbold i Silkeborg IF. 

Alexander Jensen gør sig primært på midtbanen, og har tidligere spillet på FC Midtjyllands akademi i Ikast, inden han skiftede til Vejle Boldklubs U15-hold i sommeren 2016. Han underskrev sin ungdomskontrakt med Vejle Boldklub i 2017, og har været en del af førsteholdstruppen det seneste års tid.

– Han er en typisk boks-til-boks midtbanespiller, så er han enormt hårdtarbejdende, og spiller med en masse energi. Han er en spiller, som ham vil have gavn af vores træningsmiljø, og vi vil have gavn af en spiller som ham i træningen, siger cheftræner Michael Hansen.

Aftalen er kommet i hus efter en god aftale med Vejle Boldklub, Alexander Jensens kontrakt stod ellers til at udløbe ved udgangen af 2020.

– Vi har været i tæt dialog med Vejle Boldklub om at få Alexander Jensen til klubben, og vi sætter stor pris klubbens velvilje til at sende ham videre til FC Fredericia, fortæller direktør Stig Pedersen.

Foto: Vejle Boldklub