Det var endnu en gang blevet tid til fodbold på Monjasa Park, da Fremad Amager lørdag klokken 14.00 kom på besøg. Denne gang var det et Monjasa Park med tilskuere – for første gang i 2020.

På mål for FC Fredericia var Andreas Raahauge. Foran ham lå Jacob Buus, Mathias Johannsen, Erik Nissen og Nicolaj Ritter. På en centrale midtbane var der blevet plads til Andreas Oggesen og anfører Christian Ege, mens kanterne blev besat af Agon Mucolli og Anders Holvad. Helt i front var det blevet plads til Steven Enna, som havde Victor Torp lige bag sig.

Kampens start var uden den helt store spænding. Begge hold spillede bolden fint rundt i perioder, men chancer blev det ikke til.

Efter 10 minutters spil modtog FC Fredericia kampens første advarsel. Den tilfaldt Erik Nissen.

Herefter var det FC Fredericia, som sad på det meste af spillet. Det var nogle gange tæt på, blive farligt, men gæsterne fik det stoppet, før det blev til de helt store chancer.

Da der var spillet 22 minutter, var det så for første gang rigtig tæt på. Jacob Buus sendte Anders Holvad afsted i højre side, og han chippede den indover. Her fik Steven Enna hovedet på, så den havnede hos Agon Mucolli, der også fik hovedet på. Kun en klasseredning fra Nicklas Dannevang holdt FC Fredericia fra at bringe sig i front.

Kort efter fik FC Fredericia et hjørnespark, som Nicolaj Ritter sendte direkte på overliggeren. Bolden blev dog lagt ind i feltet igen, og her var Steven Enna centimeter fra at kunne prikke bolden i mål.

Det var dog alligevel gæsterne, som kunne bringe sig foran med 1-0. Det skete efter 27 minutters spil, da Kristoffer Munksgaard blev sendt afsted i dybden. Han var alene igennem med Andreas Raahauge, og sendte bolden i nettet.

FC Fredericia havde fortsat mest boldbesiddelse, men havde problemer med at spille sig gennem Fremad Amager-defensiven.

Et minut før pausen lykkedes det så FC Fredericia at udligne. Et hjørnespark blev sparket til bagerste stolpe, som Christian Ege sendte på tværs igen. Inde foran mål stod Mathias Johannsen, som prikkede bolden i mål.

Kort efter fløjtede dommeren til pause, hvor stillingen altså var 1-1.

FC Fredericia startede anden halvleg godt. Allerede efter to minutter havde FC Fredericia haft to hjørnespark, som begge var blevet til fine chancer. Ingen af dem gav dog mål.

Kampen har ikke rundet en time, da Fremad Amager blev reduceret til 10 spillere. Réda Rebei modtog nemlig sin anden advarsel, som derfor betød, at han blev sendt af banen.

FC Fredericia havde fortsat mest boldbesiddelse, men på trods af at være en mand i overtal, lykkedes det ikke at komme igennem Fremad Amager-forsvaret.

Efter 66 minutters spil foretog FC Fredericia de første to udskiftninger. Ud gik Anders Holvad og Victor Torp. De blev erstattet af Kristian Kirkegaard og Mathias Gertsen.

Fire minutter senere blev der begået et frispark på den netop indskiftede Mathias Gertsen. Den skete på kanten af feltet i en god position. Han to sig selv af frisparket, men sendte bolden lige i muren.

FC Fredericia holdt dog presset, og bolden havnede hos Jacob Buus helt ude i højre side. Han trak ind i banen og afsluttede fladt med venstre, og fremtvang et hjørnespark. Det sendte Nicolaj Ritter ind i feltet, hvor Christian Ege lige nøjagtigt ikke kom frem til bolden.

Med 14 minutter tilbage bragte FC Fredericia sig så foran. Agon Mucolli fik bolden i venstre side af feltet. Her satte han en mand af, og lagde bolden om til bagerste stolpe. Her fik Jacob Buus hovedet på, og sendte den i nettet.

Netop Jacob Buus blev i samme situation skiftet ud til fordel for Uzo.

Med 11 minutter tilbage af kampen valgte dommeren at sende alle spillerne indenfor. Det gjorde han, da det begyndte at tordenvejr over Monjasa Park. Godt og vel en halv time senere blev kampen genoptaget.

Få minutter senere modtog anfører Christian Ege en advarsel for et frispark et stykke udenfor feltet. I to omgang blokerede muren dog forsøget.

Ind til de sidste fem minutter kom Dennis Høegh. Han erstattede Steven Enna.

Himlen åbnede sig igen over Monjasa Park, men denne gang var det kun regn, som kom ud. Dermed kunne spillerne få lov til at spille videre.

Det nød den indskiftede Dennis Høegh godt af. Efter 91 minutters spil fik Agon Mucolli bolden i venstre side af feltet. Han driblede ind i feltet. Og han driblede og driblede, indtil han fandt Dennis Høegh med ryggen til mål. Han vendte rundt og hakkede bolden i mål med venstre fod.

Det var det sidste, der skete i den kamp, blev lidt senere færdig end først beregnet. Da den sluttede, sluttede den med en 3-1-sejr til FC Fredericia.