Søndag den 3. november gik turen til Næstved til en kamp mellem nummer 11 og nummer tre i NordicBet Ligaen.

Til kampen havde Jonas Dal valgt at lave to udskiftninger fra den seneste kamp. På mål var Alexander Nybo igen valgt, mens der i forsvaret var foretaget en enkelt udskiftning. Nicolaj Ritter, Erik Nissen og Christian Ege havde også fået genvalg, men på højrebacken var Uzo valgt over Jacob Buus. På den centrale midtbane var Andreas Oggesen og Mathias Gertsen placeret, mens der også på den ene kant var skiftet. Her kom Martin Mikkelsen ind i stedet for Agon Mucolli, mens Kristian Kirkegaard lå på den anden kant. Helt fremme var Steven Enna med Anders Holvad lige bag sig.

Allerede efter to minutters spil var hjemmeholdet tæt på at bringe sig foran 1-0. Et fint gennembrud på venstre side blev sendt ind over og ramte med hovedet, men lige forbi mål.

Der gik dog kun yderligere et minut, før det så blev til 1-0. Denne gang kom gennembruddet i højre side, og hjemmeholdets nummer ni, Ahmed Hassan, lagde bolden forbi Alexander Nybo.

Efter hjemmeholdets gode start, fik FC Fredericia svaret igen med et par fine muligheder, hvor Anders Holvads afslutning efter otte minutter var tættest på. Næstveds målmand klarede dog skuddet.

Herefter satte FC Fredericia sig mere på spillet. Meget af boldbesiddelsen var oppe omkring hjemmeholdets mål, men de helt store chancer lod vente på sig.

Efter 20 minutters spil lavede Mathias Gertsen en fejlaflevering, som han selv måtte rette op på. Det gjorde han ved at lave et frispark, og samtidig indkasserede han en advarsel.

Seks minutter senere fik Mathias Gertsen endnu en advarsel. Han kastede sig efter bolden, men ramte i stedet en Næstved-spiller. Dommeren vurderede, at det var til et gult kort, og derfor måtte Mathias Gertsen forlade banen allerede efter 26 minutters spil.

Det fik naturligt nok hjemmeholdet til at komme længere frem og have noget mere boldbesiddelse. Ingen af holdene kom dog frem til chancer.

Fem minutter før pause var hjemmeholdet så tæt på igen. Et massivt pres omkring FC Fredericias felt førte til en afslutning, som Alexander Nybo slog til hjørne. Efterfølgende sendte hjemmeholdet endnu en afslutning afsted – denne gang i sidenettet.

Satdionuret stod på 47, da Andreas Oggesen sendte et hjørnespark ind i feltet. Bolden blev headet mod mål og i gik ind. Dommeren var dog hurtig til at fløjte for frispark. Præcist hvad der skete, var svært at se, men FC Fredericia omringede dommeren. Det kostede et gult kort til Christian Ege.

Det blev samtidig den sidste aktion i halvlegen, da dommeren fløjtede til pause kort efter. Dermed var FC Fredericia nede med 0-1 ved pausen.

Der var ikke engang gået to minutter af anden halvleg, før bolden lå i nettet igen. Denne gang var det så FC Fredericia, som scorede. Anders Holvad vandt bolden højt på banen, tog den med ind i feltet og lagde den på tværs. Her stod Kristian Kirkegaard klar, og med indersiden udlignede han.

Begge hold forsøgte at spille fremadrettet, men begge hold havde problemer med at skabe de helt store chancer. Derfor forblev stillingen 1-1.

Efter 62 minutters spil foretog fortog Jonas Dal den første udskiftning. Ud gik Martin Mikkelsen, og ind i stedet for ham kom Dennis Høegh.

Efterhånden som halvlegen skred frem, var det hjemmeholdet, som pressede mere og mere på.

Med et kvarter igen var det ligeved, at Næstved bragte sig foran. Kun en flot redning af Alexander Nybo afholdte Rafaelson fra at bringe hjemmeholdet foran.

Med 13 minutter igen blev målscoreren Kristian Kirkegaard skiftet ud. Han blev erstattet af Jacob Buus.

FC Fredericia kom bedre med frem nu, men udover et hjørnespark var det ikke de store chancer, som det skabte.

Med fire minutter igen var FC Fredericia tætte på at score. Jacob Buus opsnappede bolden, og spillede fint sammen med Andreas Oggesen. Jacob Buus kom ind i feltet og rundt om målmanden. Her fandt han så Andreas Oggesen igen, men hans hovedstød blev sparket væk af en Næstved-spiller.

Til de sidste to minutter blev Lukas Enevoldsen sat på banen. Det var dog ikke i midterforsvaret, men i stedet oppe foran i stedet for Steven Enna.

Næstved lagde et sidste pres i kampens slutning, men FC Fredericia stod imod. Dermed blev det til 1-1 i Næstved.

Næste kamp for FC Fredericia er allerede på onsdag den 6. november, hvor FC Roskilde gæster Monjasa Park.