Årets tredje træningskamp for FC Fredericia var samtidig også den første træningskamp væk fra de vante rammer hjemme i Fredericia. Kampen mod FC Midtjylland blev nemlig spillet på Ikast Stadion.

Startopstillingen var dog til at kende, da Alexander Nybo var i målet, med Jacob Buus, Erik Nissen, Christian Ege og Uzo lige foran sig. På de to centrale midtbanepladser lå Andreas Oggesen og Mathias Gertsen, mens Agon Mucolli og den nye spiller, Joachim Wagner, tog sig af kanterne. Helt fremme lå Steven Enna og Anders Holvad.

FC Fredericia startede kampen godt. Der var en del boldbesiddelse, og opspil til flere chancer. De helt store af slagsen blev det dog ikke til i kampens indledning.

Det kampbillede ændrede sig dog efter et kvarters tid. Her begyndte FC Midtjylland at dominere spillet, og hver gang FC Fredericia fik bolden, var den hurtigt væk igen.

Efter 19 minutters spil havde FC Midtjylland egentligt bolden i nettet. Linjedommeren havde dog allerede løftet flaget, så målet fik ikke lov til at stå.

Herefter kom FC Fredericia igen bedre med. Spillet begyndte at fungere bedre, og det blev skabt nogle chancer.

Ti minutter før pausen faldt kampens første advarsel. Den tilfaldt hjemmeholdets Nicolas Madsen. Bare fire minutter senere fik en FC Fredericia-spiller så også vist et gult kort. Her var det Andreas Oggesen.

Et par minutter før pausen var Agon Mucolli tæt på et godt gennembrud. Han modtog bolden på venstrekanten og satte nogle forsvarsspillere af på vejen, før hans afslutning blev reddet ud til et hjørnespark.

Det hjørnespark blev endnu farligere, da bolden fik lov til at hoppe og danse i feltet. Flere gode afslutninger blev sendt afsted, men angrebet endte uden scoring.

Lige efter den situation fløjtede dommeren til pause efter en halvleg, hvor begge hold havde haft fine perioder, men de helt store chancer udeblev.

Til starten af anden halvleg, havde Jonas Dal valgt at foretage fire indskiftninger. Ud gik Alexander Nybo, Jacob Buus, Uzo og Mathias Gertsen, og de blev erstattet af Alexander Raahauge, Mathias Johannsen, Nikolaj Kirk og Dennis Høegh.

Fem minutter inde i den nye halvleg, var FC Midtjylland tæt på. Gustav Isaksen kom igennem i højre side, og sendte et godt spark afsted. Det spark tog overlæggeren og røg væk.

Bare et minut senere var det dog i den anden ende, at det første mål kom. Her fik Joachim Wagner bolden ude i venstre side, og satte turboen på. Han fik lov til at løbe helt ind til målmanden, som han udplacerede med en inderside, og bragte FC Fredericia foran 1-0.

Efter en times spil foretog Jonas Dal endnu en udskiftning. Ud gik Erik Nissen, og ind kom Lukas Enevoldsen. Og fem minutter senere var det så Martin Mikkelsens tur til at komme på banen. Han erstattede Agon Mucolli.

Efterhånden som kampen skred frem, var det mere og mere FC Midtjylland, som satte sig på spillet. FC Fredericia stod dog imod, og var flere gange tæt på at blive farlige på omstillinger.

Til de sidste 11 minutter blev prøvespilleren Pavel Radunovic sendt i aktion i stedet for målscoreren Joachim Wagner.

Slutningen af kampen forløb forholdsvis udramatisk. Ingen af holdene kom frem til de helt store chancer, og dermed kunne FC Fredericia notere sig årets første sejr.