Det bliver den 30-årige Thomas Krogager Ransborg, der skal erstatte Morten Dahm Kjærgaard som assistenttræner for Jonas Dal i FC Fredericia. Han har underskrevet en kontrakt, som løber frem til udgangen af næste sæson.

”Thomas er blevet ansat i et stort og stærkt felt af ansøgere til posten. Han har en rigtig stærk profil, som passer godt ind hos os her i FC Fredericia”, siger direktør Stig Pedersen.

Thomas Krogager Ransborg har netop færdiggjort A-træneruddannelsen, og har derudover en cand.scient i idræt. Han har tidligere spillet divisionsfodbold i Holstebro, før han kastede sig over trænergerningen. Senest har han været cheftræner for Danmarksserie-holdet i Viby.

”Han er blevet enig med Viby om at stoppe et halvt år før tid. Det er vi glade for, og takker Viby for deres forståelse i denne sag. Vi glæder os til at arbejde med Thomas. Nu skal han lære alle at kende, og der passer det perfekt, at vi skal på en træningslejr den 2. februar”, siger Stig Pedersen.

Udover at være assistent på førsteholdet, kommer Thomas Krogager Ransborg også til at blive involveret i Team Danmark morgentræningen samt ungdomsprojektet Sportucation.

Den nye assistenttræner flytter til Fredericia den 1. april sammen med sin kæreste, som er underviser på Fredericia Gymnasium.