I denne runde var FC Fredericias kamp rykket til torsdag, for at kampen kunne sendes i fjernsynet. Det betød dog ikke, at kampen ikke blev overværet af mange mennesker på Kolding Stadion.

FC Fredericia stillede med samme startopstilling som senest mod Hvidovre IF. Her vogtede Alexander Nybo målet, mens forsvaret bestod af Jacob Buus, Erik Nissen, Christian Ege og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane lå Andreas Oggesen og Mathias Gertsen, og på kanterne lå Anders Holvad og Agon Mucolli. Helt fremme var Steven Enna med, og lige bag ham var Kristian Kirkegaard.

Kampens indledning var meget lige. Ingen af holdende satte sig for alvor på kampen, og derfor kom der heller ikke de helt store chancer.

Efter 10 minutters spil kom den første chance så. Den tilfaldt gæsterne, da Agon Mucolli fik bolden ude på kanten. Med venstre ben sendte han et indlæg ind i feltet, som Steven Enna kastede sig frem i og headede i mål via stolpen.

Herefter vekslede det lidt frem og tilbage, hvor begge hold havde halvstore chancer. For FC Fredericia kom Kristian Kirkegaard tættest på efter omkring 17 minutters spil, da hans hovedstød blev reddet af den tidligere FC Fredericia-målmand Jens Rinke.

Der var lige knap spillet en halv time, da hjemmeholdet for første gang blev farlige. Endnu en tidligere FC Fredericia-spiller, Jeppe Hansen, var lige præcist nogle centimeter fra at kunne sende et indlæg i mål, men nåede altså ikke helt frem til bolden.

Efter 35 minutters spil blev Christian Ege noteret for en advarsel, da han stoppede en farlig omstilling for Kolding IF.

Fire minutter senere var gæsterne farlige igen. Spillet gik gennem højresiden, før bolden blev sendt indover. Her forsøgte hele tre forskellige Kolding IF-spillere sig, men ingen af dem formåede at ramme målet, og det endte med et målspark til FC Fredericia.

Kort før pausen var Kristian Kirkegaard så tæt på igen. Han driblede flot i venstre side, og kom ind i feltet. Her sparkede han hårdt og fladt i det nærmeste hjørne, men bolden gik i sidenettet.

Dermed gik FC Fredericia til pause med en føring på 1-0. Det var selvom holdet ikke havde været specielt dominerede.

Allerede kort efter pausen var FC Fredericia på spil ved Kolding IF-målet. Her driblede Agon Mucolli sig fri på højrekanten, og afsluttede fra en meget spids vinkel. Jens Rinke formåede dog at vippe bolden over. På det efterfølgende hjørnespark var FC Fredericia så endnu tættere på, da Kristian Kirkegaards afslutning var ramte stolpen og hoppede væk.

Efter 51 minutters spil lynede FC Fredericia så igen. Agon Mucolli trak ind i banen omkring midten, og lagde en lang flænsende aflevering på tværs af banen. Den bold spillede Kristian Kirkegaard helt fri, som ikke svigtede, og scorede på sin gamle hjemmebane. 2-0 til FC Fredericia.

FC Fredericia fortsatte den gode start på halvlegen, da Anders Holvad var tæt på at score efter 56 minutters spil. Han spillede en hurtig et-to med Agon Mucolli, og kun en god redning betød, at kantspilleren ikke fik scoret.

Efter en times spil foretog FC Fredericia den første udskiftning af banen gik Steven Enna, og han blev erstattet af Martin Mikkelsen.

Jacob Buus fik også fremvist en advarsel. Det skete efter 66 minutters spil efter en hård tackling.

Kolding IF kom bedre med i kampen, hvor det flere gange blev til optræk til store chancer.

Hjemmeholdet skiftede nogle høje gutter ind, så Jonas Dal valgte at gøre det samme ved at tager Agon Mucolli ud og sætte Mathias Nygaard ind i stedet for. Han brugte kun få minutter på banen før også han fik sig en advarsel.

Med 12 minutter tilbage af kampen kom der så spænding i kampen igen. Anfører Christian Ege begik et straffespark, som Jeppe Hansen sikkert sparkede ind.

FC Fredericia valgte herefter at forstærke defensiven frem mod de sidste syv minutter. Mathias Gertsen blev pillet ud, og Lukas Enevoldsen blev sendt på banen.

De sidste minutter af kampen var en meget defensiv en af slagsen for FC Fredericia. Det var ren overlevelse.

Den mission lykkedes for FC Fredericia, som dermed kunne tage fra Kolding med tre point, hvilket også betyder, at FC Fredericia igen er nummer et i NordicBet Ligaen.