FC Fredericia har lavet en to-årig aftale med forsvarsspilleren, Jeppe Gertsen, fra Silkeborg IF. Aftalen træder i kraft fra 1.juli, og dermed bliver han en del af truppen til sommer. Det er et skifte, der glæder direktør, Stig Pedersen, der beskriver Jeppe som talentfuld og god for klubbens fremtidige udvikling:
”Det er en super stærk forsvarsspiller, der kan være med til at styrke defensiven på holdet. Han har store kvaliteter, som vi forventer at få udfoldet endnu mere i FC Fredericia”, siger Stig Pedersen.

Den høje og fysisk stærke forsvarsspiller har været igennem hele Silkeborgs talentudviklingssystem, hvor han har superliga-kampe på cv’et, og han har ikke mindst spillet under FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen:
”Michael gjorde os opmærksom på ham, da Jeppe har kontraktudløb til sommer. Derudover har han søgt efter mere spilletid, mens vi har søgt efter en forsvarsspiller, og derfor er det et godt match.”, udtaler FC Fredericias direktør.

Jeppe er noteret for 34 kampe for førsteholdet i Silkeborg IF, og mange vil huske hans saksesparksmål fra 2018 mod Randers i kvartfinalen ved pokalturneringen.

FC Fredericia glæder sig til at byde Jeppe velkommen.  

Foto: Silkeborg IF