Onsdag har FC Fredericia og Christian Ege Nielsen sat deres underskrifter på en aftale, der forlænger anførerens aftale med klubben, så den nu løber frem til sommeren 2024.

At forlænge med Christian Ege Nielsen kommer som det mest naturlige for klubben og direktør Stig Pedersen, hvilket både gælder både spillet på banen og det udenfor.

– Ege har i flere år været omdrejningspunktet for FC Fredericias hold under forskellige trænere, og ved at forlænge af hans kontrakt viser det, at han også er tiltænkt den rolle i de kommende år, og med den her forlængelse viser Ege også, at vi får ham i hans bedste år som fodboldspiller, han er 29 år, så der er stadig gode år tilbage i ham, fortæller direktør Stig Pedersen.

Foruden at være anfører for klubben er Christian Ege Nielsen også den spiller, der har spillet næstflest kampe for klubben med 259 af sin slags, og har derved også været med på en lang rejse for at løfte klubben.

– Han er en figur, der er med til at højne niveauet i FC Fredericia, da han er yderst professionel i sin tankegang, og altid leder efter ting, der kan optimere klubben, siger Stig Pedersen, inden han tilføjer.

– Og så er han en vigtig kapacitet i omklædningsrummet, og er på samme tid en god ambassadør for klubben udadtil, blandt andet  i Fredericia hvor han bor og har stiftet familie, lyder det fra Stig Pedersen.

I samme ombæring varsler direktøren desuden flere kontraktforlængelser i den nærmeste fremtid.