Nicolaj Ritter kom til FC Fredericia for ret præcist to år siden, da han den 5. juli 2018 satte sin underskrift på en toårig aftale med klubben.

Den kontrakt stod dermed til at udløbe ved udgangen af denne sæson. Det bliver dog ikke tilfældet for venstrebacken, som siden sin ankomst til klubben har været fast mand i forsvaret.

Det er nemlig lykkedes FC Fredericia og Nicolaj Ritter at blive enige om en ny kontrakt, som træder i kraft den 1. juli 2020. Den nye kontrakt holder backen i FC Fredericia de næste to sæsoner. Det var derfor en glad Nicolaj Ritter, som kunne tage til trænings onsdag formiddag.

” Jeg er sindssygt glad. Det kom på plads i dag, og det har bare været det helt rigtige match for mig. Jeg tror, at Stig var glad, jeg var glad og Jonas virkede også glad, så det var dejligt. Jeg synes, at den rolle jeg har fået i klubben og den måde, som vi spiller i klubben og er i klubben på, det tiltaler mig helt vildt”, siger backen.

Det er en af profilerne på det FC Fredericia-mandskab, som lige nu ligger nummer tre i Nordicbet Ligaen, der altså nu binder sin fremtid til også at være på Monjasa Park i den kommende sæson.

For direktør Stig Pedersen er det en god nyhed, at en af de bærende kræfter også vil være til rådighed for Jonas Dal i den kommende sæson.

“Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at blive enige om en ny kontrakt. Ritter har spillet fast siden han kom til klubben, og han er en back, som passer rigtig godt til den måde, som vi gerne vil spille på. Derudover har han en stor erfaring og en af de spillere, som skal støtte de unge spillere, vi har. Ritter er også en vigtig spiller udenfor banen for truppen og klubben”, siger Stig Pedersen.

I de to år, som Nicolaj Ritter har tilbragt hos FC Fredericia, er det blevet til 50 kampe og tre mål for venstrebacken.