På lørdag d. 13 juni kl. 14.00 tager vi imod Fremad Amager i NordicBet Ligaen og det vil være den første kamp på Monjasa Park siden november med tilskuere på lægterne.
Regeringen har meldt ud, at der nu må samles op til 500 personer til en fodboldkamp.

I FC Fredericia er vi glade for at vi endelig kan åbne dørene for tilskuere – men det bliver ikke på den måde vi er vant til fra tidligere, desværre.

Da der kun må samles 500 personer på Monjasa Park til en fodboldkamp inkl. spillere, bolddrenge, frivillige, vagter m.fl., så betyder det at der kun vil blive uddelt ca. 350 billetter til tilskuere, da der skal ca. 150 personer til at afvikle en fodboldkamp på Monjasa Park.

I FC Fredericia kan vi ikke undvære vores tilskuere, uanset om man er samarbejdspartner, frivillig, fan eller noget helt fjerde, da opbakningen betyder utrolig meget for klubben og spillerne.
Dog er vi i denne specielle situation nød til at prioriterer hvem vi lukker ind på Monjasa Park i et omfang så vi kan håndtere det.

FC Fredericia har valgt at prioritere samarbejdspartnere og medlemmer af FC Ungdom til kampen på lørdag.
Hvis ikke alle 350 billetter bliver afsat, så vil de resterende billetter blive tilbudt til de personer som har købt et sæsonkort.
Om det bliver efter først til mølle eller ved lodtrækning har vi endnu ikke besluttet os for i denne specielle situation, så vi anbefaler derfor sæsonkortholdere at holde øje med vores hjemmeside fra på torsdag, hvor vi melder mere ud om billetsituationen for sæsonkortholdere – dog kun i tilfælde af at der er billetter tilbage.

Dette betyder samtidig, at det ikke vil være muligt at overvære kampen hvis ikke man enten er samarbejdspartner i FC Fredericia, medlem af FC Ungdom eller har købt et sæsonkort. Der vil ikke blive sat billetter til salg til kampen.

Følgende retningslinjer gælder på Monjasa Park til kampen på lørdag d. 13 juni.

  • Vi anbefaler at man følger sundhedsstyrelsens retningslinjer; hold afstand, vask/sprit hænder og nys i ærmet.
  • Hvert andet sæde på Monjasa Park vil være spærret af, så der vil være 1 meter mellem hver tilskuer.
  • Det er ikke tilladt at stå op og overvære kampen, man skal sidde ned på tribunen.
  • Man kan ikke betale med kontanter i kioskerne, kun kontaktløs betaling.
  • Det er ikke tilladt at gøre ophold i nogle områder på Monjasa Park, man skal indfinde sig på sin siddeplads.
  • FC Fredericia fører adgangsliste med samtlige tilskuere, hvor navn og kontaktinformationer fremgår.
  • Hvis ikke at man står på adgangslisten, så vil man blive nægtet adgang til Monjasa Park.
  • Alle personer som skal ind på Monjasa Park skal fremvise gyldigt ID.
  • Hvis det bliver muligt for sæsonkortholdere at overvære kampen, så er det ikke muligt at udlåne sit sæsonkort ud til andre – kun den som har købt sæsonkortet kan ansøge om en billet.

For spørgsmål til ovenstående bedes man kontakte Christian Johansen på cj@fcfredericia.dk