Der var ikke mange positive gloser, som kunne sættes i forbindelse med gårsdagens kamp mod Viborg. Dette var også let at tyde efter kampen, da vi tog en snak med Mathias Gertsen. Han lagde ikke fingre i mellem, at holdet spillede en dårlig kamp, og at der er en masse at arbejde med forud for næste uges turneringskamp mod Esbjerg.
”Alting går galt, når man taber 4-0. vi sidder alle sammen inde og kigger ud i luften, og de (Viborg) er bedre til alting i det, som det handler om i dag. Vi laver for mange fejl, for mange individuelle fejl.”, siger midtbanespilleren.

Derudover var det klart i kampen, at FC Fredericia havde svært ved at bryde førerrækkens kæder og dermed vinde dueller på midten. Gertsen er også skuffet over, at holdet ikke kunne formå at vinde kampen på midten, da det var en stor del af forberedelserne til opgøret:
”Jeg synes egentlig, vi var fint forberedt. Men det var svært for begge hold, da ingen var interesseret i at spille, og vi havde svært ved mange ting. Selv ved lange bolde havde vi svært ved at lave, så er det også svært på sådan en bane”, udtaler G.

Han uddyber dog, at det ikke er banens skyld, at FC Fredericia underpræsterede, da de vidste det på forhånd. Derudover kommer han ind på, hvad der skal gøres op til i næste uge, hvor der venter endnu en svær modstander. Det er nemlig Esbjerg, der kommer på besøg næste søndag, og her sætter G nogle ord på, hvordan holdet skal rejse sig. Se det hele her: