I fredags blev årets anden træningskamp udført, hvor Skive kom på besøg. Det blev endnu en gang en målrig forestilling, der bød på fem mål. Tre af dem gik til FC Fredericia, der leverede flot offensiv fodbold med debutanten, Samson Iyede, i front. I morgen spilles den tredje træningskamp, hvor turen går til Silkeborg. Her er formatet anderledes, da varigheden på kampen er to gange 30 minutter. Vi har før tirsdag fanget anfører, Christian Ege Nielsen, til et tilbageblik på Skive-kampen samt forventningerne til Silkeborg-kampen.

Midtbanegeneralen ser tilbage på Skive-kampen som et opgør, der bød på flere velfungerende takter til hjemmeholdets fordel.
”Vi er godt stykke hen i opstarten nu, så der er nogle ting, som er begyndt at sidde bedre. Vores presspil fungerede rigtigt godt, og jeg synes, vi havde en god boldomgang. Vi var gode til at holde bolden på modstanderens banehalvdel”, siger Ege.

Til opgøret fik Oliver Sørensen og Samson Iyede debut, som leverede gode præstationer og blev afgørende for kampens forløb. Ege roser tilgangen af de nye kræfter, der har været hurtige til at lande i klubben. Herudover roses især stortalentet, Oliver, der kommer fra FC Midtjyllands akademi:
”De kommer fra et godt miljø, og de har en utrolig mentalitet. De er villig til at arbejde hårdt, og det er gode forudsætninger, at de er store talenter, som har en stor vedholdenhed i, at de gerne vil være bedre”, uddyber anføreren.

Kaptajnen ser frem til tirsdagens korte træningskamp mod Silkeborg If, hvilket bliver en kamp, hvor FC Fredericia skal måle sig op mod et af de bedste mandskaber i 1.division:
”Silkeborg er i min optik det bedste hold i rækken, og det bliver fedt at matche os i den målestok. Så vi skal ud og bygge videre på de ting, som vi går og arbejder med.”, slutter anføreren af med.

Vi dækker Silkeborg-kampen på vores forskellige platforme med liveopdateringer og billeder, så følg med på instagram og Facebook. Men i mellemtiden kan du se det fulde interview med Ege lige her: