I morgen, lørdag den 13. juni, er det endnu en gang tid til at FC Fredericia skal i aktion i Nordicbet Ligaen. Det er bare tre dage efter den seneste kamp, som endte 2-2 mod HB Køge onsdag aften.

Lørdagens modstandere kommer fra Fremad Amager. Det er det samme hold, som FC Fredericia stod overfor i den første kamp i foråret – en kamp, som blev tabt med 2-4. Derfor er det ikke overraskende, at Dennis Høegh forventer noget andet.

“Vi skal i hvert fald ikke lukke fire mål ind, tænker jeg. Så kommer vi i hvert fald ikke afsted med noget særlig godt resultat. Hvad der gik galt i den kamp, det er jo et stykke tid siden. Det er en blanding af personlige fejl, som vi ellers ikke normalvis laver. Og så var de bare knivskarpe på omstillinger.”

Som tidligere nævnt, har FC Fredericia-spillerne ikke haft lang tid til at restituere efter HB Køge-kampen. For 31-årige Dennis Høegh, er det noget, der kan mærkes.

“Sådan en på min alder, kan mærke det lidt bedre end de andre, tror jeg. Men det er klart, at det fedest er jo at spille kampe. Så er det næsten ligegyldigt hvornår, de kommer. Men det er klart, vi kunne godt lige have ønsket os et par dage mere. Vi tager det som det kommer, og der skal sikkert nok være 11 mega friske fyre klar.”

Hør hele interviewet med Dennis Høegh i videoen herunder: