Tirsdag den 21. januar havde Thomas Krogager Ransborg første arbejdsdag som assistenttræner i FC Fredericia.

Den 30-årige træner var nemlig på plads i KFUM Parken, da FC Fredericia-spillerne startede dagens træning, og det var en glad assistenttræner, som gjorde status efter første arbejdsdag.

“Det er spændende at være her, og nu er vi endeligt startet op i dag. Det har jeg set frem til. Det var fint endeligt at få set spillerne, at få snakket mere sammen med Jonas og komme ud på træningsbanen”.

Thomas Krogager Ransborg kommer fra et job som cheftræner i Danmarksserieklubben Viby IF, og han er helt klar over, hvad hans rolle i FC Fredericia bliver.

“Jeg vil bidrage til, at Jonas og truppen fungerer så godt som muligt. Det er klart, at det er stadig Jonas, der har ansvaret, og så er det min opgave at servicere så godt som muligt.”

Han kommer til at agere assistent for Jonas Dal, som fortsat er cheftræner i FC Fredericia. Og han glæder sig til at arbejde sammen med sin nye assistent.

“Som jeg har lært Thomas at kende indtil nu, så kommer han også til at skulle stå for rigtige mange ting – også det spillemæssige. Også den taktiske del, omkring standardsituationer og også den fysiske del i og med, at Thomas også er fint uddannet. På de parametre, vil Thomas komme ind og skulle bidrage med en hel masse – men han slipper ikke for at slæbe kegler”

Hør hele interviewet med både Thomas Krogager Ransborg og Jonas Dal i videoen herunder: