Når klokken rammer halv to lørdag middag, så skal det rødklædte mandskab fra FC Fredericia i aktion igen. Her venter en tur til Herfølge, hvor rækkens nummer fem skal møde et HB Køge-mandskab, som endnu ikke har fået en sejr i slutspillet. På den anden side kommer udeholdet med selvtillid i bagagen, da det blev til en sejr i sidste weekend imod FC Helsingør. Vi tog en snak med vores solide back, Nicolaj Ritter, op til lørdagens kamp, som har en god mavefornemmelse omkring opgøret:

”Jeg ser mulighederne som gode, hvor vi ligger i den pulje med HB Køge og Helsingør, hvor vi er the best of the rest. Der vil vi gerne måle os med dem og være bedre end dem, så det er selvfølgelig en sejr, vi går efter.”, udtaler han.
Derudover reflekterer Ritter over holdets forberedelser op til lørdagens kamp, hvor man har brugt træningsdagene på at dykke ned i de små detaljer og har været tekniskanlagte. Det er ifølge ham fordelen ved at være i holdets position, hvor der ikke er liv eller død kampe på spil, men i stedet kan man finpudse de små ting.
Endvidere kigger han tilbage på Helsingør-kampen, og her var der mange gode elementer fra det spilmæssige, som holdet kan tage med til Køge-kampen:
”Jeg synes, at sidste uge så rigtig god ud både spilmæssigt og energimæssigt. Så ja, vi gav den gas, var i nærkampe, fik lavet nogle frispark, og det synes jeg egentlig, at vi har bygget fint på. Det kan vi godt tage med videre, og det er tit noget, man lægger på, når man taber kampe, som vi har.”, siger Ritter.

Til sidst i interviewet kommer han ind på, hvordan han ser på sin egen indsats i slutspillet. Her har det været en blandet omgang for manden, der er noteret for 82 kampe i den røde trøje. Han er nemlig for nyligt blevet far, og det har betydet, at han har været fraværende fra nogle træninger. Dét kan du høre mere om i følgende interview: