FC Fredericia mødte i dag en af 1.divisionens stærkeste mandskaber, Silkeborg If. Det var en træningskamp, der blev spillet over to gange 30 minutter. Derfor var det et intens og temporigt opgør, hvor begge hold fik prøvet forskellige ting af. Her blev det også til debut til den offensive spiller, Leonel Montano, som blev hentet til klubben på sidste transferdag. Han blev også kampens eneste målscorer, da kampen endte 1-0 til FC Fredericia.

Det var en eksplosiv og aggressiv start fra begge mandskaber, hvor der blev gået til stålet. FC Fredericia kontrollerede kampens indledende fase med god boldomgang og fine kombinationer, men det blev der ændret på efter cirka 15 minutters spil. Her blev Mikkel Knudsen skadet efter en grov tackling, der resulterede i, at FC Fredericia skulle foretage en udskiftning. Første halvleg var ikke præget af de største målchancer, og meget af spillet foregik centralt på banen. Således blev det en målløs halvleg, hvor begge målmænd ikke havde meget at se til.

Kampbilledet i anden halvleg var identisk med første, da der ikke blev kreeret de største muligheder. Dog var der en masse dueller og frispark, hvilket ødelagde noget af kampens rytme. I den sidste fase af kampen blev der også lavet en del fejl fra hjemmeholdet, som gav FC Fredericia flere kontramuligheder. En af mulighederne blev også udnyttet af udeholdet, hvor debutanten, Leonel Montano, fik scoret efter et hårdt og fladt indlæg af storspillende Christian Tue. Leonel var også et af de største højdepunkter ved opgøret med mange gode offensive aktioner, og derfor var det på sin plads, at han blev kampens matchvinder. I de sidste fem minutter skubbede hjemmeholdet, Silkeborg IF, holdet yderligere frem, men slutproduktet var ikke godt nok til at medføre en udligning. Altså endte et intenst men også rodet opgør med 1-0 til udeholdet fra FC Fredericia.

Målscorere:

Leonel Montano 1-0 (FC Fredericia)

Startopstilling:

Målmand: Elias Rafn Olafsson (Alexander Nybo ´45)

Forsvar: Mikkel Knudsen – Christian Ege Nielsen – Tobias Anker – Nicolaj Ritter

Midtbane: Raphael Onyedika – Oliver Sørensen – Alexander Jensen – Leonel Montano – Kristian Kirkegaard

Angreb: Samson Iyede

Bænken: Mathias Geertsen (Knudsen 15´), Alexander Nybo (Elias 45´), Christian Tue Jensen (45´ Kirkegaard)