Truppen i FC Fredericia er blevet større henover de seneste par dage. I går kom Victor Torp til på en lejeaftale fra FC Midtjylland, og i dag var det den tidligere Nykøbing FC-spiller Joachim Wagner, som kom til klubben.

Fælles for de to er, at de begge havde første dag i klubben tirsdag den 28. januar. Joachim Wagner var til prøvetræning i klubben for et par uger siden, mens Victor Torp kender klubben lidt bedre. Han var nemlig også på leje i 2018/-19-sæsonen. Han glæder sig over at være tilbage i klubben.

“Det er fedt at være tilbage. Jeg kender jo omgivelserne, og jeg kender klubben. Jeg fik et rigtig godt indtryk, sidst jeg var her, så det er fedt at være tilbage.”

Sidst Victor Torp var i klubben blev det til 19 kampe og fire mål, og især hans gode frisparksfod, er noget, som han bliver husket for. Midtbanespilleren er dog også mere end bare det.

“Jeg er en fodboldspiller, som godt kan lide at have bolden, og som godt kan lide at gøre mine medspillere bedre. Forhåbentligt kan jeg også bidrage med nogle assists og nogle mål.”

En af hans nye holdkammerater bliver altså Joachim Wagner, som også lige er tiltrådt klubben. Han efterlod et godt indtryk, da han var til prøvetræning, og han fik også selv et godt indtryk af klubben, fortæller han.

“Det er dejligt at være kommet til FC Fredericia. Det har jeg set frem til. Nu var jeg til prøvetræning i en uge, og der fik jeg et godt indtryk. Nu har jeg mødt holdet en del gange, og det er noget rigtig god fodbold, som er i Fredericia. Så jeg glæder mig sindsygt meget til at komme i gang.”

Den nye mand kalder sig selv for en hårdtarbejdende offensivspiller, og han er glad for nu at være i gang som FC Fredericia-spiller. Han sætter nogle ord på hvorfor, han valgte lige netop FC Frederica.

“Der var flere grunde til, at jeg valgte Fredericia. Som sagt så har jeg mødt dem en del gange, og det de står for som hold, synes jeg, at det er det hold, med det højeste niveau, når de rammer topniveauet.”

Hør hele interviewet med de to nye spillere i videoen herunder: