Det har ikke været verdens mest sprudlende offensivt spil, som FC Fredericia har præsteret i foråret. Det har været en kombination af manglende kynisme, skarphed og marginaler, der ikke er faldet til fredericianernes fordel.

Vi tog derfor en snak med en af holdets store offensive profiler, Christian Tue, som har haft en masse forsøg på mål og gode individuelle aktioner, dog har det ikke ført til mål. Han ser frem til morgendagens opgør mod Hobro IK, hvor han håber på, at uheldet stopper og erstattes med mål og en sejr.

”Det har selvfølgelig ikke været den optimale start, altså det er det ikke. Det er ikke der, vi gerne vil være lige nu, men nu har vi flere kampe at spille om. Så vi skal stadig komme i top seks, hvilket er målet.”, siger den kreative midtbanespiller.

Derudover håber han, at holdet rejser sig, da det vil betyde en del for selvtillidskontoen, nu hvor foråret har budt på tre nederlag i træk.
”Det sætter sig selv selvfølgelig, især for os offensive spillere, fordi vi ikke har scoret i de første tre kampe. Jeg føler, vi har haft chancerne til at score, men jeg tror bare, vi skal være mere kyniske. Jeg er sikker på, hvis vi får scoret en, så skal selvtilliden nok komme tilbage.”, udtaler Tue.

Afslutningsvis kaster han ind et blik på holdets top seks chancer, og hvordan de skal gribe de resterende kampe an. Se det hele lige her: