Christian Tue Jensen er ny mand i FC Fredericia, og har nu trænet med holdet i en uges tid, han har glædet sig til at komme i gang, og er yderst positiv overfor den modtagelse, han har fået i klubben.

– Det har været rigtig dejligt at komme ind og lære de andre drenge at kende, og det gør man jo lettest ved bare at træne med, fortæller den unge offensivspiller.

Den unge lejesvend fra FC Midtjylland, der sidste sæson spillede på Championship-klubben Brentfords B-hold, er taget til Fredericia med et håb om at bevise sig selv som en spiller, der kan hjælpe klubben.

– Jeg håber, at jeg kan komme ind og bidrage med noget, først her på træningsbanen, men også senere i kampene. Så jeg prøver egentlig bare at arbejde hårdt, og så håber jeg, at jeg kan hjælpe med noget, siger Christian Tue Jensen.

Christian Tue Jensen har ikke spillet i Nordicbet Ligaen før, men har fået et rigtig godt indtryk af rækken og niveauet, og at niveauet kun bliver hævet med de klubber, der er at finde i rækken i den kommende sæson, og her er Fredericia også blandt de hold, som han har holdt øje med, faktisk ser han det som et hold, der passer perfekt til ham.

– Nu har jeg set en del af Fredericias kampe, og jeg synes, det er et fedt hold. De kan godt lide at have bolden, og det passer perfekt til mig, siger Christian Tue Jensen.