Fredag aften spiller FC Fredericia årets sidste kamp, når turen går til Hvidovre, hvor NordicBet Ligaens nummer otte venter.

Senest de to hold mødtes, blev det til en 3-2-sejr til FC Fredericia, da Christian Ege blev matchvinder. Det var en underholdende kamp, og anføreren forventer et lignende kampbillede.

“Jeg tænker, at det godt kunne blive en kamp meget lig det. Banerne er ikke så gode i øjeblikket, og det har påvirket vores spil blandt andet. Men jeg tror, at det bliver en kamp, hvor der bliver gået til stålet.”

Det blev til et skuffende 0-2-nederlag i den seneste kamp, som da også var tredje kamp i et tætpakket program.

“Jeg synes, at vi har virket lidt trætte måske. Det er sidst på året, så det er meget naturligt. Det er meget naturligt, at man har gode perioder og mindre gode perioder.”

Fredagens kamp er som nævnt den sidste, før FC Fredericia-spillerne går på vinterferie. Derfor er det vigtigt at få sluttet godt af, mener Christian Ege.

“Det er altid vigtigt at slutte godt af. I den her sæson, kan vi også spille os lidt opad i tabellen. Det er altid sjovere at gå på juleferie og kigge på, at det ser rigtig sjovt ud.”

Anføreren har været godt tilfreds med den første halvdel af sæsonen, som før fredagens kamp betyder, at FC Fredericia ligger nummer tre – et point fra førstepladsen.

“Den er gået godt, også i forhold til nogle af de sæsoner, som vi har spillet tidligere. Resultatmæssigt har vi gjort det rigtig fornuftigt. Summeret op synes jeg, at jeg er rigtig tilfreds med den måde, som vi har spillet på.”

Hør hele interviewet med Christian Ege i videoen herunder: