Den 6. januar var FC Fredericia-spillerne tilbage på træningsbanen efter en julepause, som havde varet siden slutningen af november.

Pausen har spillerne brugt sammen med familien og vennerne, men den er også blevet brugt til at slappe af. Noget, som anfører Christian Ege har sat pris på.

“Det er faktisk altid rart, når man har været i gang i så lang tid, som efteråret nu varer fra juli måned til slutningen af november. Det er hårdt fysisk, men også mentalt. Det er altid dejligt at bruge noget ekstra tid sammen med sine venner og sin familie.”

Christian Ege har, ligesom sine holdkammerater, nydt julepausen, men anføreren kan godt mærke, at det er godt at være i gang igen.

“Det kan godt blive lidt langtrukkent ferien, faktisk. Selvom det er rart at få koblet af. I slutningen af ferien, vil jeg sige, der savner man drengene igen – selvom der lige skal gå et par uger, før man savner dem. Det har været dejligt at se dem allesammen igen, og vi glæder os til det, der ligger forud for os.”

FC Fredericia går en spændende forårssæson i møde i NordicBet Ligaen. Lige nu hedder det en 2.-plads, men kun tre point efter Vejle på 1.-pladsen. Det giver en ekstra motivation for spillerne.

“Man er altid klar til at starte op og give den gas, men det er ekstremt motiverende, og det bliver en stor drivkraft, at vi har noget, som er så spændende og sjovt at se frem mod. Det fylder i vores dagligdag, og fylder, at vi er så gode. Vi har selvtillid, og vi tror på det, som vi laver.”

Hør hele interviewet med Christian Ege i videoen herunder: