Vi fangede anfører Christian Ege til en snak om kampen mod Viborg FF.

Christian Ege havde følgende at fortælle om sine egne forventninger til kampen:

“Jeg forventer det bliver en fed kamp. Viborg har nogle dygtige spillere, men jeg forventer vi kan fortsætte vores gode stime. Det bliver et intenst opgør med masser af nerve, men forhåbentlig også med godt spil fra vores side.”

At vi næsten halvvejs inde i sæsonen kan få lov at spille om førstepladsen, betyder også noget for anføreren der er opvokset i Fredericia:

“Det er specielt. Det bliver en special oplevelse, og noget vi glæder os ekstremt meget til, men også er klar til.”

I fodbold bliver der talt meget om at ramme det rigtige spændingsniveau. Det er dog ikke noget der bekymrer anføreren:

“Jeg gør ikke rigtig noget for at ramme det rigtige spændingsniveau. Jeg har efterhånden spillet rigtig mange kampe, og er begyndt at finde mine rutiner.”

Christian Ege har spillet en hovedrolle i de to seneste kampe mod Viborg FF med at score på saksespark i Viborg og score på det afgørende straffe i pokalen, og anføreren håber da også, at han spiller en hovedrolle igen, men lægger vægt på, at det afgørende er, at holdet vinder, og det er ligegyldigt, hvem der så spiller hovedrollen:

“Jeg håber da på at kunne gøre en forskel i morgen, men det er ikke synderligt vigtigt, hvem der spiller hovedrollen. Det synes jeg egentlig også har været kendetegnende for vores hold og sæson end til nu. Vi har en rigtig stærk enighed.”

Kampen spilles torsdag klokken 18.30 på Monjasa Park