FC Fredericia er på træningslejr i Tyrkiet, hvor forholdene betyder, at det er muligt at træne på græs. Hidtil i opstarten har FC Fredericia-spillerne været henvist til kunstgræsset i KFUM Parken.

Det bekom derfor både trænere og spillere endeligt at være ude på græsset igen, da første træning i Belek fandt sted mandag eftermiddag. Det fortæller anføreren Christian Ege.

“Det var dejligt. Det er lang tid siden, at vi har været på græs, og det var rigtig dejligt at komme ud og få rørt benene igen efter en weekend og en flyvetur.”

Spillerne er på træningslejr i 10 dage i alt. Det betyder, at spillerne kommer til at se meget til hinanden, men det betyder også, at de skal være meget væk hjemmefra.

“Det er dejligt at være sammen med gutterne, synes jeg. Jeg kan godt lide at være sammen med mange af dem – de fleste af dem. Det er rigtigt, at når man nærmere sig dag otte eller ni, vil man gerne være lidt alene og komme tilbage til sit eget. Det må vi jo tage hen ad vejen. Man savner selvfølgelig også dem derhjemme, når man har et ensomt øjeblik, men der er heldigvis muligheder for at kommunikere med dem på andre måder. Det går an.”

Grunden til, at Christian Ege og holdkammeraterne er væk hjemmefra, er, for at arbejde intensivt med nogle ting, som det ikke er muligt at gøre på samme måde hjemme i Fredericia.

“Først og fremmest kan vi bruge tiden på at specialisere nogle ting. Både holdtaktisk og individuelt. Det giver optimale muligheder for at forberede sig godt på både træning og kamp. Vi har værelser til rådighed og mad til rådighed. Så er det egentligt bare op til os at bruge det på bedst mulig vis.”

Hør hele interviewet med Christain Ege herunder: