Det blev et nederlag til Michael Hansens tropper i sæsonens sidste hjemmekamp, hvor udeholdet, Viborg, tog alle tre point. Det var dog en fortjent sejr til rækkens førerhold, som FC Fredericias træner roste umiddelbart efter kampen. Dog var han ærgerlig over, at tilskuerne på Monjasa Park ikke fik en bedre oplevelse, idet hjemmeholdet tabte opgøret 3-0.

”Jeg er forbandet ærgerlig over, at vores hjemmepublikum ikke får noget med i den sidste kamp her. Det er en kamp, som fuser fuldstændig ud for os. Det er jeg ærgerlig over, men jeg ligger fladt ned og siger, at Viborg var meget bedre end os.”, udtaler han i interviewet efter kampen.

Herudover analyserer han udfaldet som retfærdigt, da udeholdet var klasse over fredericianerne. Det var til trods for en chancefyldt 1.halvleg, som FC Fredericia også bidrog til. Desværre manglede den sidste skarphed, som også har været et kendetegn for oprykningsspillet nummer fem. Netop det manglende effektive slutprodukt reflekterer cheftræneren over:

”1.halvleg var forholdsvis åben, specielt første halvdel af den halvleg. Vi har tre 3-4 store chancer, som vi skal score på. Det er lidt vores problem, hvilket har været udfordrende i vores spil. Vi skaber egentlig okay ting, men vi får ikke lavet mål. Hvis vi skal kigge på hele sæsonen, så er det også noget, jeg vil pege på. I 2.halvleg beskæftiger Viborg vores felt, og vi beskæftiger ikke deres felt.”

Dermed har FC Fredericia nu vendt den gode form på hovedet, da det er blevet til to nederlag i træk. Her håber Michael Hansen, at hans mandskab kan rejse sig i slutspillets sidste opgør, selvom han erkender den svære opgave, der venter i den nye uge:

”Nu har vi tabt to kampe i træk, og nu skal vi se, om vi kan få noget med i næste kamp. Det bliver imod Silkeborg, som bliver mindst lige så svær opgave som den her (Viborg-kamp). Vi skal gøre det bedre og slutte sæsonen af på den måde. Det gælder om at holde humøret højt og brystet oppe.”

I fredagens kamp var der flere profiler, som havde spillet deres sidste hjemmebanekamp for FC Fredericia. I den forbindelse blev der før kampen overrakt blomster til Andreas Oggesen, Mathias Gertsen, Dennis Høegh og Mathias Johannsen, som efter en god indsats i den røde trøje skal starte på en ny rejse efter den her igangværende sæson. Derfor havde cheftræneren håbet på at give dem en bedre afskedskamp på hjemmebane, men det forhindrede alligevel ikke Michael Hansen i at tilkendegive ros til disse spillere efter opgøret:

”De har budt fantastisk ind og har accepteret den rolle, der er blevet tildelt dem. De har budt ind på de præmisser, der har været, og vi har prøvet at få deres kompetencer så meget i spil. Jeg havde håbet, at det var en bedre halv time, som de fik.”

Se hele interviewet her: