Cheftræner Michael Hansen stod tilbage med en god følelse efter kampen mod Viborg, hvor han mener, at holdet viste noget helt andet, end de gjorde i kampen mod Esbjerg.

– Jeg synes, vi leverer en god præstation, og overordnet set synes jeg, at det var en rigtig god fodboldkamp, vi leverer godt fysisk, hvilket var noget vi havde snakket om, og så var det bare en kamp med masser af nerve og intensitet. Den kunne være gået til begge sider, de har nogle chancer og vi har nogle chancer, men ingen af holdene er nogensinde helt ude af kampen, siger Michael Hansen.

Der var en klar ændring i indstillingen til kampen fra spillerne, som cheftræneren nød at se.

– Vi var klar til at give dem kamp til stregen, hvis det så krævede at dø med støvlerne på, så var det, der skulle til, det gjorde vi ikke mod Esbjerg, så det var jeg glad for at se i dag. Jeg er glad for, at vi udfordrer os selv på det fysiske, og bare tænker, lad det bedste hold vinde. Det var sådan en kamp, hvor det var sjovt at være træner, fordi fodbolden vandt i dag, hvor vi også får skabt chancer mod rækkens bedste defensiv, siger Michael Hansen.

Fredericias enlige mål i kampen blev sat ind af Agon Mucolli, der med et drømmehug satte den ind til 1-1.

– Når vi ikke fik tilspillet os de helt store muligheder, så skal der nogle gange en individuel præstation til, for at man kan få noget med fra kampen, og det er også derfor, at vi har den slags spillere i truppen, der kan de ting, men det kræver også, at de præsterer, og det gjorde Agon i dag, siger Michael Hansen.

Nu FC Fredericia spillet mod alle hold fra rækken en enkelt gang, hvilket kan give et nogenlunde billede af styrkeforholdet i rækken, og hvis Michael Hansen skal vurdere holdets præstation er det overordnet fint, men arbejdet er langt fra færdigt endnu.

– Jeg synes, at vi er kommet godt i gang, vier en tredjedel inde i turneringen, er et stykke nærmere vores mål, hvor vi er inde i den bedre halvdel, men vi er kun halvvejs, for det kræver stadig mange toppræstationer, før vi er noget i mål, der kommer allerede i de næste runder kampe mod Kolding og Skive, hvor vi skal toppræstere, hvis vil skal have noget med derfra, lyder det fra Michael Hansen.

Næste kamp for FC Fredericia er mod Kolding IF fredag den 20. november klokken 19.00 på Autocentralen Park i Kolding.