Tak fordi du ønsker af støtte os

Sponsor i FC Fredericia
Kontakt os for mere info
Sponsor

Hvorfor et sportssponsorart i FC Fredericia?

Netværk:

Mulighed for at blive en del af et velfungerende og stærkt erhvervsnetværk i Fredericia, hvor der er rig mulighed for at skabe nye relationer og møde nye mennesker.

Branding:

Mulighed for at eksponere sig selv på de forskellige platforme FC Fredericia stiller til rådighed både lokalt og nationalt.

Direkte salg:

Mange mennesker i og omkring FC Fredericia giver mulighed for salg af jeres produkter til de øvrige virksomheder i erhvervsnetværket.

Intern motivation:

Signalværdi i at sponsorere byens mest fremtrædende fodboldklub, samt mulighed for at pleje sine ansatte, venner eller familie.

Kundepleje:

Mulighed for at pleje og invitere jeres kunder på gode oplevelser på Monjasa Park som bringer jer tættere sammen. Få op til 4 timer sammen med dine kunder i uformelle rammer på Monjasa Park.

Lokal opbakning:

Ønsket om at bakke op om én af de største aktiver i byen samt bidrage til drømmen om et superligahold til byen.

Hospitality:

Billetter til fodbold, spisning og andet på Monjasa Park samt øvrige sponsorarrangementer afholdt af FC Fredericia.

Fællesskab:

En følelse af at man er med i noget stort
i byen sammen med byens øvrige virksomheder og borgere – Følelsen af at bakke op lokalt og dele det med andre og sammen sejre.

Sponsorpakker

BAK OP LOKALT – BAK OP OM FC FREDERICIA

FC Fredericia har ca. 200 sponsorere og samarbejdspartnere, som alle har vidt forskellige ønsker til, hvad en samarbejde med FC Fredericia bør indeholde. For dem alle gælder dog, at de vil FC Fredericia, byen og det lokale erhvervsliv.

Vi gør en dyd ud af, at lytte til netop jeres behov, ønsker og økonomi, og ud fra dette finder vi sammen det samarbejde, som giver mest mening og værdi for begge parter. Uanset om man kommer til fodbold fordi man elsker fodbold, vil gøre det til en social dag med familie og venner, vil give noget tilbage til sine medarbejdere, møde sine kunder i øjenhøjde eller vil gøre forretning på vegne af sin virksomhed, så er der plads til alle. I FC Fredericia vil du finde en seriøs samarbejdspartner, som sørger for at rammerne og oplevelserne er i orden.

FC Fredericia giver din virksomhed muligheden for at invitere kunder med indenfor på Monjasa Park i forbindelse med vores hjemmekampe, hvor I kan tilbringe op til 4 timer sammen med jeres kunder i uformelle rammer. Vi står for mad, drikke, den gode stemning samt gode oplevelser. Dette er den perfekte måde for jer, hvorpå I kan komme tættere på jeres kunder og lære dem bedre at kende.

FC Fredericia er et godt sted at være synlig for din virksomhed. FC Fredericia samler byens erhvervsliv, som gør at din virksomhed får mulighed for at møde nye mennesker og virksomheder, der enten kan fungere som forretningspartner, kunde eller leverandør til din virksomhed. Vi kan hjælpe din virksomhed med at få adgang til nye forretningsforbindelser, som din virksomhed i forvejen ikke kender til.

Hvis ikke din virksomhed skal gå glip af denne mulighed, så tøv ikke med at kontakte os for at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for hinanden. Har din virksomhed råd til ikke at være en del af FC Fredericias netværk?

FC Fredericia repræsenterer flere gange i løbet af året byen på landsdækkende TV foran flere tusinde TV-seere. Din virksomhed kan være med til at bakke op omkring byen ved at støtte FC Fredericia og dermed sikre at vi viser os fra den bedste side på landsdækkende TV.

Ved at være sponsor i FC Fredericia, så er man samtidig med til at bakke op om adskillige ting. CSR Projektet “Fra bænken til banen”, Monjasa’s FANT-projekt, samlingspunkt for byens borgere og erhvervsliv, forbilleder for mere end 2.200 fodboldspillere i Fredericia Kommune og meget mere.

Alle ovenstående priser er ex. moms.

Støt fodbolden i Fredericia

Bliv en del af Fredericias stærkeste erhvervsnetværk

Hjemmebane

Monjasa Park
Vestre Ringvej 102
7000 Fredericia

Følg os her

Kontakt os